Presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, premiata la Gala Femeilor Remarcabile 2024 (P)

Presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, a fost sarbatorita, in data de 6 iunie, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in cadrul celei de-a patra editii a Galei Femeilor Remarcabile, eveniment care aduce in prim plan curajul, performanta si adevaratele valori ale unor femei puternice si exceptionale care au reusit sa se distinga si sa inspire prin realizarile lor de-a lungul unor cariere impresionante.


“Este presedintele Camerei de Comert Timis, singura femeie presedinte  din tara,  o forta in promovarea si dezvoltarea afacerilor in regiune, iar sub conducerea domniei sale Camera de Comert Timis a devenit un pol de inovare si excelenta in afaceri. Pasiune, dedicare, a demonstat ca nu exista limite atunci când vrei sa atingi succesul”, a fost laudatio rostit de Catalin Maruta, prezentator al evenimentului, alaturi de Ilinca Vandici.

In discursul sau, Florica Chirita a spus: „Ma bucur ca in aceasta seara stralucitoare si plina de emotie ma aflu aici, alaturi de doamnele care au reusit sa exceleze si sa inspire prin rezultatele lor, femei pretioase si  stralucitoare precum diamantele. 

Cariera mea a inceput acum 34 de ani, lucrez la Camera de Comert de 34 ani si, am reusit, in aceasta perioada, sa aducem Judetul Timis pe locul 2 din punct de vedere economic, la nivel national.

Nu stiu daca sunt o femeie puternica si curajoasa, trasaturi mai degraba specifice barbatilor, stiu doar ca sunt o femeie care prin creativitate, viziune si multa, multa munca a reusit intr-o lume a barbatilor. Multumesc pentru apreciere si felicitari pentru un eveniment de poveste, destinat femeilor remarcabile prin unicitate!”.

Premiile oferite au imbinat cu succes mediul artistic, social si de afaceri din România, celebrând artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii spre succes, eroine din viata de zi cu zi.

Invitatii de marca, muzica buna si atmosfera stralucitoare au facut ca seara sa fie una memorabila si plina de emotie. Evenimentul face parte din cultura Kultho, expresie a respectului fata de toate femeile remarcabile si excelentei feminine in toate aspectele vietii.

(CCIA Timis, Rodica Olinic, consilier Relatii Publice)

Leave a Reply