Aquatim: Se intrerupe furnizarea apei in Faget, Cosava, Padureni, Bodo, Curtea si Homojdia (P)

In zilele urmatoare se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Pe durata lucrarilor, miercuri, 10 iulie, intre orele 8-16 se va opri apa in Faget, intre orele 8-14 se va opri apa in Cosava, iar intre orele 9-15 se va opri apa in Padureni. De asemenea, joi, 11 iulie, intre orele 8-16 se va opri apa in Bodo, Curtea si Homojdia.


Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata. (Aquatim, Serviciul Comunicare si Marketing)

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Leave a Reply