FLAGRANT! Medic ginecolog din Timisoara, ridicat de ofiterii DGA dupa ce a luat spaga pentru o intrerupere de sarcina. Vezi VIDEO

Un medic ginecolog de la Maternitatea “Odobescu” din Timișoara a fost prins in flagrant de ofiterii anticoruptie din cadrul DGA Timis, dupa ce a primit mita pentru a efectua o intrerupere de sarcina.


Doctorita a cerut sotului unei paciente suma de 450 de lei, sub pretextul ca are nevoie de bani pentru a-si plati chiria. Acesta nu a sta pe ganduri, ci a a reclamat cererea de spaga la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806.

Azi dimineata, la putin timp de la incasarea banilor, femeia a fost saltata de politisti, care, la perchezitie, au descoperit banii capcanati cu substanta fluorescenta.

„Astazi, 22 noiembrie a.c., ofiterii de politie judiciara ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Judetean Anticorupție ( S.J.A.) Timis, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timia, au prins in flagrant un medic la scurt timp dupa ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mita pentru conditionarea unui act medical.

In fapt, in urma cu doua zile, o persoana a sesizat la linia verde anticoruptie a Directiei Generale Anticoruptie – 0800.806.806 – faptul ca un medic ginecolog de la un spital din Timisoara a pretins suma de 350-400 lei in scopul efectuarii unei intreruperi de sarcina sotiei sale. Apelul a fost directionat structurii de profil pentru solutionare, fiind inregistrat denunt la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, in baza caruia echipa operativa alcătuita din ofiteri DGA si procurorul de caz au realizat, in dimineata acestei zile, prinderea in flagrant a medicului in cauza, dupa ce a primit, cu titlu de mita, suma de 450 lei”, a transmis DGA Timis.

Medicul ginecolog a fost condus la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pentru audieri, unde i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, fiind cercetat in stare de libertate. (G.I.)

3 thoughts on “FLAGRANT! Medic ginecolog din Timisoara, ridicat de ofiterii DGA dupa ce a luat spaga pentru o intrerupere de sarcina. Vezi VIDEO

  1. Wow ce jegos denuntatoru’ lu’ peste pai si cu avortu’ cum ramane? Il mai face sau nu?
    Mihaela a terminat coruptia din politie si acu’ arestează doctori rezidenți

  2. Vai de capul ei, Mihaela dragostea mea:)
    Lit a din art 16 Cpp ii spune ceva doamnei primprocuror Pop fosta Matei??? In cazuri livrate de Scornea?

  3. Va dati cu parerea ca necuoscatori. De ce prezinta un pericol public un politist care te iarta de o amenda de 100 lei si tu ca si conducator auto ii lasi 50 de lei fata de acest meduc care conditioneaza actul medical pentru o suma de bani? Unde este adevaratul act de coruptie? V-ati gandit ca denuntatorul poate avea salariul minim pe economie si pentru el banii astia reprezentau mancarea pe doua saptamani? E tipul sa se incheie cu aceste conditionari ale actului medical. In spitalele din Timisoara se vinde si se cumpara sanatatea si de multe ori viata. De ce un politist isi pierde jobul daca ia o cafea de la cineva apoi , printr-un context nefavorabil, ajunge sa faca puscarie iar medicii au dreptul de a pune banii inaintea sanatatii si mai mult, inaintea vietii? Comparati dvs si, daca tot stiti Cpp si Cp, da-ti-mi si mie un raspuns la urmatoarea intrebare: de ce politistul este cercetat in stare de retinere si ulterior arest (cu mult noroc sub conrol judiciar) iar acest medic in stare de libertate? Poate eu sunt in necunostinta de cauza. Doar evaluam pericolul public si comparam ce mai de pret…sanatatea si viata omului versus sistemul de iluminare al masinii (un bec ars) care nu functiona corespunzator pentru ca s presupune ca astea au fost valorile vandute prin luarea de mita.

Leave a Reply