INCREDIBIL! Canicula face ravagii la Timisoara! Un autoturism de lux Porsche a fost avariat de un arbore ornamental, care s-a uscat si s-a prabusit in strada! Proprietarul intentioneaza sa ceara despagubiri de la asociatia de locatari!

porche_IP

Iarna nu e ca vara, cum ar spune un fost presedinte, in schimb, paradoxal, canicula poate fi la fel de periculoasa ca o furtuna pentru soferii cu ghinion.


De acest adevar s-a convins un timisorean, astazi, care s-a trezit cu bolidul de lux Porsche avariat pe partea din spate, dupa ce un copac uscat a cedat celor aproape 40 de grade Celsius si s-a prabusit in strada. Incidentul s-a intamplat in apropierea Pietei Bisericii din Timisoara, in jurul orei 15, cand clientii unui restaurant au fost alertati cu privire la avarierea autoturismului de lux parcat in strada.

Desi, initial, anuntul a fost privit ca o gluma, pentru ca afara nu adia nici macar o pala de vant, daramite sa fie furtuna, ulterior toata lumea s-a convins ca o canicula “serioasa” poate deveni la fel de periculoasa ca si o furtuna pentru cei care nu tin cont de avertizarile de cod galben sau de alta culoare. Ajuns rapid langa masina lovita de copac, proprietarul a decis ca toate costurile reparatiei sa fie suportate de catre asociatia de locatari, care nu si-a rezolvat problema copacilor ornamentali din fata imobilului. (Mara Ion)

porche_IP2porche3_IP

2 thoughts on “INCREDIBIL! Canicula face ravagii la Timisoara! Un autoturism de lux Porsche a fost avariat de un arbore ornamental, care s-a uscat si s-a prabusit in strada! Proprietarul intentioneaza sa ceara despagubiri de la asociatia de locatari!

  1. Io zic ca l o avertizat Dzeu pe cămătarul asta, ce l stie tot orasul cu ce se ocupă si mai are 666 la număr si atunci se miră prostul de ce io cazut pomul pă masina!!!@ Da pe cine mai da in judecata dacă data viitoare ii cade pomu in cap?? Hm?.zi bişniţarule?

  2. pe asta de ce nu-l cauta ANAF de unde are purcoiul de bani? mai baiatule, tu unde lucrezi de-ti permiti un porsche cu salcam in portbagaj? ia sa vedem noi averea ta! aiurea, doar vorbe din partea celor de la Finante

Leave a Reply