SOC! Ce au decis procurorii DNA Timisoara in privinta comisarul sef Florin Bolbos, fostului inspector sef adjunct al Politiei Timis

Fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, comisarul sef Florin Bolbos (foto), cercetat de aproape trei ani pentru abuz in serviciu, s-a trezit cu toate sperantele spulberate ca va fi repus in drepturi de catre procurori, avand in vedere lipsa probelor, dupa ultima decizie a DNA Timisoara.


Obligata de catre Tribunalul Timis sa finalizeze, pana la termenul de 30.01.2018, dosarul in care sunt cercetati mai multi agenti si ofiteri din cadrul Politiei Timis, dar si oameni politici, fosta sefa a luptei anticoruptie din aceasta zona, Lavinia Macovei (foto), a emis o ordonanta strategica, prin toate cauzele penale cu politisti sunt reunite intr-un singur dosar.

“In data de 19 ianuarie, prin ordonanta procurorului, au fost reunite cauzele penale 126/P/2014 cu 87/P/2015, 110/P/2015 cu 87/P/2015, 135/P/2014 cu 87/P/2015, urmand ca dosarul sa poarte in continuare numarul 87/P/2015”, a fost anuntul care i-a socat pe inculpati.

Si ca o confirmare a acestei decizii surprinzatoare, joi, 25 ianuarie, au fost invitati la DNA Timisoara nu mai putin de 29 de avocati – printre care si consulul onorific al Romaniei la New York, Catalin Dancu, care-l apara chiar pe comisarul sef Florin Bolbos -, pentru a asista la audierea martorilor Duma Dumitru si Duma Dorin, ambii agenti de politie in cadrul IPJ Timis.

Cum era si firesc, reunirea celor patru cauze intr-un singur dosar, destul de fortata, in opinia specialistilorin Drept, a dus la o situatie cel putin ciudata: Marin Bilc, cercetat alaturi de comisarii sefi Sorin Munteanu si Pavel Dumitru in dosarul in care au fost mituiti de Iulian Bot, liderul clanului tiganesc Viscol, din Lugoj, apare si pe lista avocatilor care reprezinta una dintre partile din dosarul reunit.

Revenind la reactia specialistilor in Drept la aceasta solutie procedurala, se contureaza ideea ca mingea eventualelor achitari va fi trimisa in terenul judecatorilor.

“Reunirea cauzelor vine pe fondul lipsei de probe in cazul anumitor politisti care au fost saltati si tinuti in arest preventiv. In acest fel, nu se va dispune nicio masura pe art. 11, Cod de procedura penala, precum clasare, scoatere de sub urmarire penala sau incetarea urmaririi penale, ci vor fi trimisi in judecata la gramada, iar judecatorii vor stabili, in urma evaluarii probelor, daca se impune condamnarea sau vor dispune achitari pe banda rulanta”, ne-a lamurit fosta judecatoare, actualmente avocata, Carmen Obirsanu.

Reamintim ca in acest dosar unic 87/P/2015 sunt cercetati pentru mita sau abuz in serviciu comisarii sef Sorin Muntean, Florin Bolbos, Pavel Dumitru, Marcel Craciunescu, comisarii Bledea Cosmin si Vasilica Garbaci, precum si Temu Marian Dorinel, Berzescu Doru, Dinca Adrian, Sorin Draghici, dar si primarul Recasului, Pavel Teodor, si fostul secretar general al PSD Timis, Eugen Milutinovici. (G.I.)

UPDATE! Bună ziua! Dl. Dancu este consul general al Romaniei la New York. Nu îl mai reprezinta pe dl. BOLBOS. Rog rectificare. Av. Badragan Dumitru

9 thoughts on “SOC! Ce au decis procurorii DNA Timisoara in privinta comisarul sef Florin Bolbos, fostului inspector sef adjunct al Politiei Timis

 1. Domnu Bolobos ai inbulinat o, desi ai stat la masa cu multi tiriplici de la DGA si de la DIPI, erai favoritul lor si prieten la cataramă, de fapt ei vroiau sa stea in proximitatea ta ca sa te facă!
  Desi in mod firesc ar fi trebuit sa primesti clasare pentru abuz in serviciu, te mai violeaza odată trimitandu te in judecată in dosare cu care n ai nicio legătură!!

 2. Mai baiatule, legatura exista insa nu se vede. Toate lucrurile in univers sunt interconectate, deci si tiriplicii astia intre ei…..
  Oi fi si tu vreun specialist in drept, sa spui tu ce e firesc si ce nu. Lasa-l pe avocat, pe. nea Dumitru Badaran sa-si dea cu parerea.
  Tu oi fi auzit vreo barfa, respectiv ca nea Dolbos revine ca adjunct, insa ce n-ai prins este ca era vorba de adjunctul sefului de camera si nu de institutie.
  Bine zice tanti Carmen, cand afirma ca ”vor fi trimisi ….la gramada” . Fiti atenti la detaliu ! Nu zice impreuna, laolalta, in corpore, concomitent, simultan, neseparat, ci foloseste cu mult talc cel mai adecvat termen, respectiv cel de gramada. Acelasi termen fiind uzitat pentru pentru cantitatile mari de rahat depozitate una peste / langa alta.
  Nota bene, tanti carmen ( cu c mic de data asta).

 3. Obirsanu asta ce calitate are in dosar de isi da cu parerea ca musca in curu calului, o fi si ea inculpata pentru trafic de influenta in vreun dosar conexat cu Popescu sau cu Disaga, ca avocat nu o i a nici dreacu ca tot plânge ca a luat 5 ani bătăusul de Disaga

 4. Ce fata are moldoveanca asta Macovei ? Am auzit ca e o frustrata si fierbe in ea de necaz ca nu mai e sefa DNA. Asta ar fi in stare sa-l bage la puscarie si pe tata-sau , care tot procuror a fost , insa comunist.De aia se spune ca “la vremuri noi , tot noi”.Tot ei sunt la putere si tot ei baga in puscarie ca pe vremuri cand pentru orice te trimite-au la Popa Sapca.

 5. “Baiatul” asta…Florin, era mai potrivit sa ramana la meseria lui din civilie :)…acolo spaga era acceptata tacit si nu avea probleme. Dupa ce a ajuns “politist” i-a spus unui coleg care a intrat in biroul lui de sef…”Ba, lumea vine la mine sa ia lumina nu intra asa oricum..”

 6. Sa va zic ce auzii , pe surse…. Cica Dolbos asta, face demersuri sa mute dosarul la…Deveselu, ca sa-l judece americanii, iar Nunteanu cica ar vrea sa ceara stramutarea cauzei in Madagascar… si cam tot ceea ce s-a auzit pana acum, s-a cam confirmat.
  In alta ordine de idei, confirm vorbele lui Tinecz. Si eu fusei in urma cu ceva timp pe la el sa iau lumina dar era intuneric si era inchis…..
  Ce-mi plac glumele mele….

 7. Esti prost observator, foarte prost, Lavinia Macovei este unul dintre cei mai buni procurori de la DNA Timisoara, iar faptul ca din toti procurorii barbati ea lucrează dosarul sefilor politiei spune multe si anume ca e foarte buna profesional!

 8. Bolbos și Pavel Teodor (primar,jupîn de Recas)își merită pedeapsa,CĂCI se credeau CEI mai șmecheri și ca pentru ei nu există lege și nici Dumnezeu.

Leave a Reply