Nori de furtuna! Primarul Nicolae Robu, audiat in dosarul de omor din culpa al studentului ucis de poarta aflata la intrare in Timisoara

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu si viceprimarul Dan Diaconu au fost audiati, vineri, la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, in ancheta ce vizeaza moartea tanarului care si-a pierdut viata in timpul furtunii din 17 septembrie 2017.


Studentul medicinist Vlad Baici nu a mai avut nicio sansa de supravietuire, dupa ce a fost surprins de poarta montata la intrarea in oras, pe Calea Lugojului, dislocata de vantul puternic si pravalita exact peste masina sa.

Politia a deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in conditiile in care constructia de metal fusese reabilitata printr-o investitie de 56.000 euro, lucrarea fiind incredintata direct, fara licitatie, firmei Stareto SRL, abonata la lucrarile pe bani publici ale Primariei Timisoara.

“Dosarul se afla in lucru la Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Este inregistrat conform articolului 192, aliniatul 1, ucidere din culpa fata de autori neidentificati. A fost un prim val de audieri, au fost audiate mai multe persoane, iar in prezent se efectueaza o expertiza tehnico-judiciara de catre expertii stabiliti de procurorul de caz”, a anuntat seful Serviciului de Investigatii Criminale, comisarul Gabriel Clavac, stadiul anchetei in dosarul care poate trimite in fata instantelor de judecata mai multe persoane din Primaria Timisoara, inclusiv pe primarul Nicolae Robu. (V.E.)

Leave a Reply