BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

Lista judecatorilor si procurorilor care, la inceputul lunii iunie 2018, au semnat o petitie de sustinere a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA a fost transformata, in goana dupa senzational a unei publicatii centrale, intr-o falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“.

Se invoca faptul ca semnatarii stiau ca deciziile Curtii Constitutionale sunt general obligatorii pentru toata lumea, inclusiv pentru magistrati si presedintele tarii, insa forte obscure le-ar fi impus sa se inroleze in spatele unui mesaj de nesupunere fata de decizia CCR.

De la aceasta “suspiciune teribila” pana la acuzatia potrivit careia cei 500 de procurori, 57 de judecatori si 126 de auditori de justitie care au semnat protestul fata de decizia CCR ar fi „agenti de influenta“ ai Trinomului SRI, Parchetul General si ICCJ, respectiv „acoperiti ai Sistemului“, nu mai fost decat un pas.

Paradoxal, aceasta alegatie de presa a alimentat anumite dispute interne din cadrul unitatilor de parchet si a instantelor de judecata, devenind, de la zi la zi, un instrument de santaj emotional la adresa semnatarilor.

Solidaritatea cu un coleg de breasla a fost transformata intr-o sursa a suspiciunii privind colaborarea cu serviciile de informatii, cunoscandu-se faptul ca Legea 303/2004 sanctioneaza acesta posibila inregimentare cu excluderea din magistratura.

In aceasta situatie delicata se afla si 18 magistrati din Timisoara, care si-au depus semnaturile pe lista de sustinere a Laurei Codruta Kovesi, transformata in falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“ vehiculata in spatiul public.

Este vorba despre judecatoarea Roxana Budulan, de la Curtea de Apel Timisoara, procurorul Diana Gitan, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, dar si alti 16 procurori tineri si solidari de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in frunte cu prim-procurorul Claudia Irina Chivu, respectiv Andrada Sabina Morosan, Andreca Mihail, Ciprian Pelmus, Dragos Olteanu, Alexandru Ceausu, Raluca Buculea, Irina Zavera, Aida Lazar, Raluca Nor Bosnea, Claudia Povaliceanu, Flavius Fraiu, Laurentiu Mirel Todea, Cristian Andrei Corogeanu, Andrei Jurca si Alexandru Vasile Bonda. (G.I.)

3 Responses to EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

  1. Cetatean surprins says:

    Niste securisti nenorociți în frunte cu madam Chivu . Sa plece acasa. Au fost descoperiți, în toată lumea ofițerii descoperiți dispar. Am dreptate dl Radu Tinu?

  2. Helmuth says:

    Stimate domn adauga pe lista toti sobolanii rosii! Reverifica lista

  3. Dorin says:

    Lista e mai lungă. Cei ce stiu ca trebuie să plece ar fi bine pentru România. Altfel trebuie descoperiti

Leave a Reply

%d bloggers like this: