BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

Lista judecatorilor si procurorilor care, la inceputul lunii iunie 2018, au semnat o petitie de sustinere a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA a fost transformata, in goana dupa senzational a unei publicatii centrale, intr-o falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“.

Se invoca faptul ca semnatarii stiau ca deciziile Curtii Constitutionale sunt general obligatorii pentru toata lumea, inclusiv pentru magistrati si presedintele tarii, insa forte obscure le-ar fi impus sa se inroleze in spatele unui mesaj de nesupunere fata de decizia CCR.

De la aceasta “suspiciune teribila” pana la acuzatia potrivit careia cei 500 de procurori, 57 de judecatori si 126 de auditori de justitie care au semnat protestul fata de decizia CCR ar fi „agenti de influenta“ ai Trinomului SRI, Parchetul General si ICCJ, respectiv „acoperiti ai Sistemului“, nu mai fost decat un pas.

Paradoxal, aceasta alegatie de presa a alimentat anumite dispute interne din cadrul unitatilor de parchet si a instantelor de judecata, devenind, de la zi la zi, un instrument de santaj emotional la adresa semnatarilor.

Solidaritatea cu un coleg de breasla a fost transformata intr-o sursa a suspiciunii privind colaborarea cu serviciile de informatii, cunoscandu-se faptul ca Legea 303/2004 sanctioneaza acesta posibila inregimentare cu excluderea din magistratura.

In aceasta situatie delicata se afla si 18 magistrati din Timisoara, care si-au depus semnaturile pe lista de sustinere a Laurei Codruta Kovesi, transformata in falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“ vehiculata in spatiul public.

Este vorba despre judecatoarea Roxana Budulan, de la Curtea de Apel Timisoara, procurorul Diana Gitan, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, dar si alti 16 procurori tineri si solidari de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in frunte cu prim-procurorul Claudia Irina Chivu, respectiv Andrada Sabina Morosan, Andreca Mihail, Ciprian Pelmus, Dragos Olteanu, Alexandru Ceausu, Raluca Buculea, Irina Zavera, Aida Lazar, Raluca Nor Bosnea, Claudia Povaliceanu, Flavius Fraiu, Laurentiu Mirel Todea, Cristian Andrei Corogeanu, Andrei Jurca si Alexandru Vasile Bonda. (G.I.)

3 Responses to EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

  1. Cetatean surprins says:

    Niste securisti nenorociți în frunte cu madam Chivu . Sa plece acasa. Au fost descoperiți, în toată lumea ofițerii descoperiți dispar. Am dreptate dl Radu Tinu?

  2. Helmuth says:

    Stimate domn adauga pe lista toti sobolanii rosii! Reverifica lista

  3. Dorin says:

    Lista e mai lungă. Cei ce stiu ca trebuie să plece ar fi bine pentru România. Altfel trebuie descoperiti

Leave a Reply

%d bloggers like this: