BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

Lista judecatorilor si procurorilor care, la inceputul lunii iunie 2018, au semnat o petitie de sustinere a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA a fost transformata, in goana dupa senzational a unei publicatii centrale, intr-o falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“.

Se invoca faptul ca semnatarii stiau ca deciziile Curtii Constitutionale sunt general obligatorii pentru toata lumea, inclusiv pentru magistrati si presedintele tarii, insa forte obscure le-ar fi impus sa se inroleze in spatele unui mesaj de nesupunere fata de decizia CCR.

De la aceasta “suspiciune teribila” pana la acuzatia potrivit careia cei 500 de procurori, 57 de judecatori si 126 de auditori de justitie care au semnat protestul fata de decizia CCR ar fi „agenti de influenta“ ai Trinomului SRI, Parchetul General si ICCJ, respectiv „acoperiti ai Sistemului“, nu mai fost decat un pas.

Paradoxal, aceasta alegatie de presa a alimentat anumite dispute interne din cadrul unitatilor de parchet si a instantelor de judecata, devenind, de la zi la zi, un instrument de santaj emotional la adresa semnatarilor.

Solidaritatea cu un coleg de breasla a fost transformata intr-o sursa a suspiciunii privind colaborarea cu serviciile de informatii, cunoscandu-se faptul ca Legea 303/2004 sanctioneaza acesta posibila inregimentare cu excluderea din magistratura.

In aceasta situatie delicata se afla si 18 magistrati din Timisoara, care si-au depus semnaturile pe lista de sustinere a Laurei Codruta Kovesi, transformata in falsa „Lista a acoperitilor din magistratura“ vehiculata in spatiul public.

Este vorba despre judecatoarea Roxana Budulan, de la Curtea de Apel Timisoara, procurorul Diana Gitan, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, dar si alti 16 procurori tineri si solidari de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in frunte cu prim-procurorul Claudia Irina Chivu, respectiv Andrada Sabina Morosan, Andreca Mihail, Ciprian Pelmus, Dragos Olteanu, Alexandru Ceausu, Raluca Buculea, Irina Zavera, Aida Lazar, Raluca Nor Bosnea, Claudia Povaliceanu, Flavius Fraiu, Laurentiu Mirel Todea, Cristian Andrei Corogeanu, Andrei Jurca si Alexandru Vasile Bonda. (G.I.)

3 Responses to EXPLOZIV! 18 judecatori si procurori din Timisoara, inclusi pe o “lista a acoperitilor din magistratura”. Acuzatie falsa la adresa celor care au semnat petitia de sustinere a Laurei Codruta Kovesi

  1. Cetatean surprins says:

    Niste securisti nenorociți în frunte cu madam Chivu . Sa plece acasa. Au fost descoperiți, în toată lumea ofițerii descoperiți dispar. Am dreptate dl Radu Tinu?

  2. Helmuth says:

    Stimate domn adauga pe lista toti sobolanii rosii! Reverifica lista

  3. Dorin says:

    Lista e mai lungă. Cei ce stiu ca trebuie să plece ar fi bine pentru România. Altfel trebuie descoperiti

Leave a Reply

%d bloggers like this: