BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

ALERTA! Un jurnalist roman de investigatie de la Rise Project a fost retinut in Bulgaria, in timpul unei documentari legata de o frauda cu fonduri europene

Rise Project anunta ca unul dintre jurnalistii sai de investigatii a fost retinut! Conform informatiilor oferite de Rise Project este vorba despre Attila Biro, care, in acest moment, este in custodia politiei din Bulgaria.

Biro si un jurnalist bulgar realizau o ancheta in Pernik, acolo unde au fost prinsi de politisti.

”Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost retinut de politia din Bulgaria in urma cu aproximativ o ora.

Daca stiti bulgara, sunati va rugam la +35977782411. Aici ne-a raspuns un politist numit Alexandrov care a confirmat ca Attila si Dimitar au fost retinuti, dar nu a vrut sa adauge mai multe. Ar fi bine sa sune cat mai multa lume.

Attila si colegul bulgar de la Биволъ se aflau langa localitatea Pernik, unde subiectii unei investigatii incercau sa arda documente legate de o frauda cu fonduri europene.

Multumim si speram ca e totul e bine.”, anunta Rise Project. (V.E.)

UPDATE! Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri dimineata, ca jurnalistul Attila Biro, retinut in Bulgaria pentru verificari, intrucat se afla intr-o zona monitorizata cu atentie de autoritatile din aceasta tara, a fost eliberat.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: