BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

ALERTA! Un jurnalist roman de investigatie de la Rise Project a fost retinut in Bulgaria, in timpul unei documentari legata de o frauda cu fonduri europene

Rise Project anunta ca unul dintre jurnalistii sai de investigatii a fost retinut! Conform informatiilor oferite de Rise Project este vorba despre Attila Biro, care, in acest moment, este in custodia politiei din Bulgaria.

Biro si un jurnalist bulgar realizau o ancheta in Pernik, acolo unde au fost prinsi de politisti.

”Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost retinut de politia din Bulgaria in urma cu aproximativ o ora.

Daca stiti bulgara, sunati va rugam la +35977782411. Aici ne-a raspuns un politist numit Alexandrov care a confirmat ca Attila si Dimitar au fost retinuti, dar nu a vrut sa adauge mai multe. Ar fi bine sa sune cat mai multa lume.

Attila si colegul bulgar de la Биволъ se aflau langa localitatea Pernik, unde subiectii unei investigatii incercau sa arda documente legate de o frauda cu fonduri europene.

Multumim si speram ca e totul e bine.”, anunta Rise Project. (V.E.)

UPDATE! Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri dimineata, ca jurnalistul Attila Biro, retinut in Bulgaria pentru verificari, intrucat se afla intr-o zona monitorizata cu atentie de autoritatile din aceasta tara, a fost eliberat.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: