BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Nicolae Robu a explicat de ce a retras de pe Facebook un sondaj defavorabil PNL: "Mintile incetosate au inceput sa posteze in stilul consacrat, incompatibil cu prezenta pe o pagina de inalta tinuta"    Directorul pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, a reusit sa recupereze de la comercianti, in doar 10 zile, datorii istorice de peste 230.000 de lei; nu se stie daca a folosit metode interlope sau doar persuasiune manageriala    Casele de pariuri au schimbat cotele partidelor la alegerile europarlamentare, PSD (1,50%) luand locul PNL (2,40%)    Bilantul furtunii violente care s-a abatut asupra Timisoarei, duminica seara: peste 3000 de consumatori fara electricitate, 5 masini distruse de copaci, acoperisuri luate de vand, 14 misiuni de interventie a ISU Timis    Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost extradat de Madagascar si va fi adus in tara cu o aeronava, luni seara, la ora 21

ALERTA! Un jurnalist roman de investigatie de la Rise Project a fost retinut in Bulgaria, in timpul unei documentari legata de o frauda cu fonduri europene

Rise Project anunta ca unul dintre jurnalistii sai de investigatii a fost retinut! Conform informatiilor oferite de Rise Project este vorba despre Attila Biro, care, in acest moment, este in custodia politiei din Bulgaria.

Biro si un jurnalist bulgar realizau o ancheta in Pernik, acolo unde au fost prinsi de politisti.

”Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost retinut de politia din Bulgaria in urma cu aproximativ o ora.

Daca stiti bulgara, sunati va rugam la +35977782411. Aici ne-a raspuns un politist numit Alexandrov care a confirmat ca Attila si Dimitar au fost retinuti, dar nu a vrut sa adauge mai multe. Ar fi bine sa sune cat mai multa lume.

Attila si colegul bulgar de la Биволъ se aflau langa localitatea Pernik, unde subiectii unei investigatii incercau sa arda documente legate de o frauda cu fonduri europene.

Multumim si speram ca e totul e bine.”, anunta Rise Project. (V.E.)

UPDATE! Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri dimineata, ca jurnalistul Attila Biro, retinut in Bulgaria pentru verificari, intrucat se afla intr-o zona monitorizata cu atentie de autoritatile din aceasta tara, a fost eliberat.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: