BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Nicolae Robu a explicat de ce a retras de pe Facebook un sondaj defavorabil PNL: "Mintile incetosate au inceput sa posteze in stilul consacrat, incompatibil cu prezenta pe o pagina de inalta tinuta"    Directorul pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, a reusit sa recupereze de la comercianti, in doar 10 zile, datorii istorice de peste 230.000 de lei; nu se stie daca a folosit metode interlope sau doar persuasiune manageriala    Casele de pariuri au schimbat cotele partidelor la alegerile europarlamentare, PSD (1,50%) luand locul PNL (2,40%)    Bilantul furtunii violente care s-a abatut asupra Timisoarei, duminica seara: peste 3000 de consumatori fara electricitate, 5 masini distruse de copaci, acoperisuri luate de vand, 14 misiuni de interventie a ISU Timis    Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost extradat de Madagascar si va fi adus in tara cu o aeronava, luni seara, la ora 21

FLAGRANT! Sef de serviciu din cadrul Finantelor Publice Timis, saltat de procurorii DNA in timp ce primea o spaga de 3.000 de lei

Un sef de serviciu din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, care-si crease o aura de protectie din partea parchetului anticoruptie datorita coincidentei de nume cu procurorul sef al DNA Timisoara, a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva sub acuzatia de luare de mita.

Lucica Golban, imputernicita la conducerea Serviciul Informatii Fiscale sau, mai nou, Asistenta Contribuabili, a fost prinsa in flagrant chiar in fata locuintei sale, in timp ce primea suma de 3.000 de lei pentru a rezolva obtinerea rapida a unui cod de TVA.

Banii capcanati oferiti de denuntator, care reprezentau o prima transa din suma totala ceruta pentru rezolvarea problemei, au fost gasiti in masina finantistei.

Procurorii anticoruptie au procedat la retinerea femeii, iar dupa audierea sa la sediul unitatii de parchet a fost condusa in arestul politiei, urmand sa fie prezentata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Sa mai spunem ca Alin Golban, sotul angajatei AJFP Timis retinuta de procurori, este inspector in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta pasapoartelor simple Timis, care apartine de Prefectura Timis, si nu are nicio legatura cu Adrian Golban, seful DNA Timisoara. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: