BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

FLAGRANT! Sef de serviciu din cadrul Finantelor Publice Timis, saltat de procurorii DNA in timp ce primea o spaga de 3.000 de lei

Un sef de serviciu din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, care-si crease o aura de protectie din partea parchetului anticoruptie datorita coincidentei de nume cu procurorul sef al DNA Timisoara, a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva sub acuzatia de luare de mita.

Lucica Golban, imputernicita la conducerea Serviciul Informatii Fiscale sau, mai nou, Asistenta Contribuabili, a fost prinsa in flagrant chiar in fata locuintei sale, in timp ce primea suma de 3.000 de lei pentru a rezolva obtinerea rapida a unui cod de TVA.

Banii capcanati oferiti de denuntator, care reprezentau o prima transa din suma totala ceruta pentru rezolvarea problemei, au fost gasiti in masina finantistei.

Procurorii anticoruptie au procedat la retinerea femeii, iar dupa audierea sa la sediul unitatii de parchet a fost condusa in arestul politiei, urmand sa fie prezentata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Sa mai spunem ca Alin Golban, sotul angajatei AJFP Timis retinuta de procurori, este inspector in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta pasapoartelor simple Timis, care apartine de Prefectura Timis, si nu are nicio legatura cu Adrian Golban, seful DNA Timisoara. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: