BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

FLAGRANT! Sef de serviciu din cadrul Finantelor Publice Timis, saltat de procurorii DNA in timp ce primea o spaga de 3.000 de lei

Un sef de serviciu din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, care-si crease o aura de protectie din partea parchetului anticoruptie datorita coincidentei de nume cu procurorul sef al DNA Timisoara, a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva sub acuzatia de luare de mita.

Lucica Golban, imputernicita la conducerea Serviciul Informatii Fiscale sau, mai nou, Asistenta Contribuabili, a fost prinsa in flagrant chiar in fata locuintei sale, in timp ce primea suma de 3.000 de lei pentru a rezolva obtinerea rapida a unui cod de TVA.

Banii capcanati oferiti de denuntator, care reprezentau o prima transa din suma totala ceruta pentru rezolvarea problemei, au fost gasiti in masina finantistei.

Procurorii anticoruptie au procedat la retinerea femeii, iar dupa audierea sa la sediul unitatii de parchet a fost condusa in arestul politiei, urmand sa fie prezentata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Sa mai spunem ca Alin Golban, sotul angajatei AJFP Timis retinuta de procurori, este inspector in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta pasapoartelor simple Timis, care apartine de Prefectura Timis, si nu are nicio legatura cu Adrian Golban, seful DNA Timisoara. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: