BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

FLAGRANT! Sef de serviciu din cadrul Finantelor Publice Timis, saltat de procurorii DNA in timp ce primea o spaga de 3.000 de lei

Un sef de serviciu din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, care-si crease o aura de protectie din partea parchetului anticoruptie datorita coincidentei de nume cu procurorul sef al DNA Timisoara, a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva sub acuzatia de luare de mita.

Lucica Golban, imputernicita la conducerea Serviciul Informatii Fiscale sau, mai nou, Asistenta Contribuabili, a fost prinsa in flagrant chiar in fata locuintei sale, in timp ce primea suma de 3.000 de lei pentru a rezolva obtinerea rapida a unui cod de TVA.

Banii capcanati oferiti de denuntator, care reprezentau o prima transa din suma totala ceruta pentru rezolvarea problemei, au fost gasiti in masina finantistei.

Procurorii anticoruptie au procedat la retinerea femeii, iar dupa audierea sa la sediul unitatii de parchet a fost condusa in arestul politiei, urmand sa fie prezentata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Sa mai spunem ca Alin Golban, sotul angajatei AJFP Timis retinuta de procurori, este inspector in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta pasapoartelor simple Timis, care apartine de Prefectura Timis, si nu are nicio legatura cu Adrian Golban, seful DNA Timisoara. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: