PONT! Plantatie de cannabis descoperita in plin centrul Timisoarei. Procurorii DIICOT au dat lovitura in urma “sifonarii” unui dealer de droguri din Arad

La doar 24 de ore dupa ce au anuntat prinderea in flagrant a doi dealeri de cannabis din Arad, care-si vindeau marfa la Timisoara, procurorii DIICOT au reusit sa puna pe butuci o intreaga retea de traficanti de droguri.


Ponturile primite de oamenii legii s-au dovedit a fi cat se poate de exacte, astfel ca acestia au descins, astazi, la o adresa din Timisoara, unde au descoperit sursa aprovizionarii dealerilor din Arad.

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat nu mai putin de 33 de ghivece cu cannabis, dar si lampi speciale, ventilatoare si umidificatoare. Unele plante erau pregatite pentru recoltare, iar marfa ce trebuia livrata era pastrata in borcane de muraturi, alaturi de ustensile pentru confectionat joint-uri.

Din mansarda transformata in cultura de plante halucinogene si locuintele membrilor retelei a fost ridicata cantitatea de 3 kg de cannabis. Trei membri ai retelei au fost pusi sub acuzare, fiind cercetati pentru trafic de droguri de risc, iar unul dintre “gradinari” a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply