RECORD! Foc de artificii cu o durata de peste doua ore la o prezentare de obiecte pirotehnice, langa Timisoara. La eveniment au participat si reprezentanti ai fabricilor din China si Taiwan

Localitatea Sacalaz, aflata la cativa kilometri de Timisoara, ar putea intra in cartea recordurilor, dupa ce, joi seara, a gazduit cel mai grandios joc de artificii care s-a vazut pana acum in Romania.


Peste 200 de pirotehnisti autorizati din toata tara, dar si alti invitati de marca din China, au participat la un eveniment inedit organizat de societatea comerciala Fireshow, cel mai mare importator si distribuitor de materiale pirotehnice din tara.

Imediat dupa ora 20, sute de perdele de artificii, baterii de rachete, bombe multicolore si candele romane au brazdat cerul Sacalazului, spectacolul de foc si lumina continuand, neintrerupt, pe o durata de peste doua ore.

Pretextul acestui eveniment unic organizat in Romania a fost prilejuit de lansarea noilor jocuri de artificii pregatite pentru sarbatorile de iarna.

Cu alte cuvinte, casa de spectacole Fireshow si-a prezentat colectia de toamna – iarna de artificii, rachete, petarde, candele, bombite, cabluri de fitile si lansatoare, obiecte pirotehnice a caror efect va putea fi admirat, la diverse evenimente, in noptile din perioada urmatoare.

“Asa ceva nu s-a mai organizat in Romania pana in prezent si pot sa va spun ca, dupa ce am vizitat partenerii de afaceri din Europa, noi suntem cu 70 la suta mai avansati decat tot ce am vazut. Am invitat toata comunitatea pirotehnistilor din Romania, pe care tot noi i-am autorizat sa organizeze si sa traga focurile de artificii, iar spectacolul pe care l-am pregatit va fi unul nemaivazut. Practic,  vom face o demonstratie cu noile obiecte pirotehnice produse in China, sub brandul nostru, pentru a sti cum sa le foloseasca”, ne-a declarat Dan Pintilie, organizatorul evenimentului, presedintele Asociatiei Importatorilor si Comerciantilor de Obiecte Pirotehnice din Romania. (G.I.)

Leave a Reply