BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

Lista procurorilor care sunt nevoiti sa parasesca DNA-ul. Printre magistratii care nu indeplinesc conditia de vechime impusa de ministrul Tudorel Toader, si un timisorean

Delegarea a nu mai putin de 48 de procurori la Parchetul General, DIICOT si DNA a incetat, miercuri, 17 octombrie, ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei pe legile justitiei.

Cei care inceteaza activitatea nu intrunesc conditiile necesare de vechime, adica minimum 10 ani.

Astfel, un numar de 12 procurori de la Parchetul General se intorc la unitatile de baza, 9 de la DNA, iar ceilalti la alte parchete din tara. De asemenea, doi procurori DIICOT, delegati pe functii de conducere in cadrul institutiei, isi inceteaza activitatea pe aceste posturi. De remarcat ca printre procurorii care revin la unitatile de baza se afla si un magistrat de la DNA Timisoara.

Iata lista cu cei 9 procurori carora le inceteaza delegarea la DNA:

Gabriela Castravete (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov); Marian Chiriac (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti); Ciprian Gherasim (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Reghin); Stefan Aurelian Ispasoiu (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov); Marian Eugen Mosteanu (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt); Veronica Violeta Oprea (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau); Marinel Corneliu Pavel (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt); Florentin Riza (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj) si Simona Troaca (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara). (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: