BREAKING NEWS! Toti procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dat in judecata Ministerul Public, in cadrul unei actiuni de litigiu de munca, pentru obtinerea unor drepturi salariale    Senatorul PSD Eugen Dogaru a fost audiat, astazi, la Curtea de Apel Timisoara, in calitate de martor in dosarul coruptiei de la IPJ Timis     Inca un accident pe trecerea de pietoni din zona Universității de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, din Calea Aradului, care s-a soldat cu ranirea a doua tinere    Consilierul judetean Valentin Tudorica este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Traian Stancu si-a pierdut calitatea de membru al ALDE    Mirela Toc, cel mai incomod angajat al Primariei Timisoara, a fost mutata de la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii la Biroul Salubrizare    Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, suparat ca nu a mai prins loc pe lista PSD pentru europarlamentare: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!"

Lista procurorilor care sunt nevoiti sa parasesca DNA-ul. Printre magistratii care nu indeplinesc conditia de vechime impusa de ministrul Tudorel Toader, si un timisorean

Delegarea a nu mai putin de 48 de procurori la Parchetul General, DIICOT si DNA a incetat, miercuri, 17 octombrie, ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei pe legile justitiei.

Cei care inceteaza activitatea nu intrunesc conditiile necesare de vechime, adica minimum 10 ani.

Astfel, un numar de 12 procurori de la Parchetul General se intorc la unitatile de baza, 9 de la DNA, iar ceilalti la alte parchete din tara. De asemenea, doi procurori DIICOT, delegati pe functii de conducere in cadrul institutiei, isi inceteaza activitatea pe aceste posturi. De remarcat ca printre procurorii care revin la unitatile de baza se afla si un magistrat de la DNA Timisoara.

Iata lista cu cei 9 procurori carora le inceteaza delegarea la DNA:

Gabriela Castravete (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov); Marian Chiriac (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti); Ciprian Gherasim (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Reghin); Stefan Aurelian Ispasoiu (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov); Marian Eugen Mosteanu (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt); Veronica Violeta Oprea (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau); Marinel Corneliu Pavel (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt); Florentin Riza (provine de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj) si Simona Troaca (provine de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara). (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: