BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

SOC! Hotelul Roma din Timisoara, distrus partial de un incendiu. Singurul client care se afla in imobil a reusit sa se evacueze

Un incendiu devastator a cuprins, joi noapte, hotelul Roma din Complexul Studentesc Timisoara, flacarile izbucnite in zona terasei din lemn propagandu-se rapid inspre cladirea cu doua etaje, mistuind intrarea principala si o parte din mansarda.

In urma unui apel de urgenta la 112, nu mai putin de sase autospeciale ale ISU Banat si 30 de pompieri au fost trimisi la fata locului pentru a stinge incendiul, care risca sa se extinda si la caminele studentesti din jur.

Potrivit reprezentantilor Politiei, la momentul izbucnirii flacarilor, in cladire se aflau doar doua persoane, un client si receptionerul, care au reusit sa se evacueze la timp.

Hotelul Roma din Timisoara are 28 de camere, apartine – dupa cum se stie in mediul oamenilor de afaceri locali – unui important specialist in Drept si cadru universitar, insa in ultima perioada a fost lasat de izbeliste, clientii criticand virulent in mesaje postate pe internet conditiile de cazare, in contrast total cu imaginile postate de proprietari pe retelele de socializare.

Deocamdata, nu sunt cunoscute cauzele incendiului, insa nu este exclus ca anchetatorii sa descopere ca hotelul uitat de timp printre caminele studentesti din Timisoara sa fie asigurat pentru vreo suma importanta… (V.E.)

Sursa video: youtube/AlexinozZ

Leave a Reply

%d bloggers like this: