BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

SOC! Hotelul Roma din Timisoara, distrus partial de un incendiu. Singurul client care se afla in imobil a reusit sa se evacueze

Un incendiu devastator a cuprins, joi noapte, hotelul Roma din Complexul Studentesc Timisoara, flacarile izbucnite in zona terasei din lemn propagandu-se rapid inspre cladirea cu doua etaje, mistuind intrarea principala si o parte din mansarda.

In urma unui apel de urgenta la 112, nu mai putin de sase autospeciale ale ISU Banat si 30 de pompieri au fost trimisi la fata locului pentru a stinge incendiul, care risca sa se extinda si la caminele studentesti din jur.

Potrivit reprezentantilor Politiei, la momentul izbucnirii flacarilor, in cladire se aflau doar doua persoane, un client si receptionerul, care au reusit sa se evacueze la timp.

Hotelul Roma din Timisoara are 28 de camere, apartine – dupa cum se stie in mediul oamenilor de afaceri locali – unui important specialist in Drept si cadru universitar, insa in ultima perioada a fost lasat de izbeliste, clientii criticand virulent in mesaje postate pe internet conditiile de cazare, in contrast total cu imaginile postate de proprietari pe retelele de socializare.

Deocamdata, nu sunt cunoscute cauzele incendiului, insa nu este exclus ca anchetatorii sa descopere ca hotelul uitat de timp printre caminele studentesti din Timisoara sa fie asigurat pentru vreo suma importanta… (V.E.)

Sursa video: youtube/AlexinozZ

Leave a Reply

%d bloggers like this: