BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

SOC! Hotelul Roma din Timisoara, distrus partial de un incendiu. Singurul client care se afla in imobil a reusit sa se evacueze

Un incendiu devastator a cuprins, joi noapte, hotelul Roma din Complexul Studentesc Timisoara, flacarile izbucnite in zona terasei din lemn propagandu-se rapid inspre cladirea cu doua etaje, mistuind intrarea principala si o parte din mansarda.

In urma unui apel de urgenta la 112, nu mai putin de sase autospeciale ale ISU Banat si 30 de pompieri au fost trimisi la fata locului pentru a stinge incendiul, care risca sa se extinda si la caminele studentesti din jur.

Potrivit reprezentantilor Politiei, la momentul izbucnirii flacarilor, in cladire se aflau doar doua persoane, un client si receptionerul, care au reusit sa se evacueze la timp.

Hotelul Roma din Timisoara are 28 de camere, apartine – dupa cum se stie in mediul oamenilor de afaceri locali – unui important specialist in Drept si cadru universitar, insa in ultima perioada a fost lasat de izbeliste, clientii criticand virulent in mesaje postate pe internet conditiile de cazare, in contrast total cu imaginile postate de proprietari pe retelele de socializare.

Deocamdata, nu sunt cunoscute cauzele incendiului, insa nu este exclus ca anchetatorii sa descopere ca hotelul uitat de timp printre caminele studentesti din Timisoara sa fie asigurat pentru vreo suma importanta… (V.E.)

Sursa video: youtube/AlexinozZ

Leave a Reply

%d bloggers like this: