BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

Studiu ALARMANT! Timisoara, abia pe locul 9 in topul oraselor din Romania cu cele mai bune scoli si facilitatile educationale

In timp ce primarul Nicolae Robu se bate cu pumnul in piept si ridica Timisoara in slavile tuturor clasamentelor din Romania, un studiu realizat de Storia.ro si D&D Research pare sa-l mai readuca, intempestiv, cu picioarele pe pamantul realitatii.

Astfel, in topul oraselor cu cele mai bune scoli si facilitati educationale, Timisoara apare doar pe locul 9, fiind devansata de orase mai mici, insa cu investitii serioase in dezvoltarea invatamantului.

Poate, nu intamplator, in fruntea acestui top regasim Oradea, cu 64 de puncte din 100 posibile, care, in ultimii ani, sub comanda edilitara a primarului Ilie Bolojan, a facut progrese remarcabile pe toate planurile.

In top 10 urmeaza Brasov, Pitesti, chiar Slobozia si Miercurea-Ciuc, in timp ce capitala tarii o regasim abia pe locul 14.

Studiul a fost realizat in perioada noiembrie 2016 – august 2017, pe un esantion de 244.495 de romani, cu o marja de eroare de 0,5%. Pragul de incredere, 95%.

Pentru realizarea clasamentului, participantii la acest sondaj de piata au fost invitati sa evalueze orasele si cartierele in care locuiesc, din punct de vedere al facilitatilor educaționale, cu note de la 1 la 5, unde 1 este foarte rau, iar 5 este foarte bine. Potrivit autorilor, doar mentiunile care au primit cel putin 100 de raspunsuri au fost incluse in clasamentul final. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: