BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Romantism PENAL! Un tanar din Timis a fost prins cu droguri in masina. Jandarmii l-au depistat pe malul Muresului, in timp ce savura efectele unui joint

Un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au depistat, duminica, 21 octombrie, in timpul unei actiuni de patrulare specifice, un barbat care avea asupra sa substante interzise.

Barbatul a fost observat in zona localitatii Igris din judetul Timis, in timp ce se afla singur intr-un autoturism, pe malul raului Mures, savurand efectul halucinogen al unui joint.

La vederea echipajului de jandarmi, barbatul a avut un comportament suspect, ce a atras atentia. Jandarmii au procedat la stabilirea identitatii acestuia si la efectuarea controlului corporal preventiv. La verificarile efectuate, a rezultat ca persoana in cauza are varsta de 32 de ani si domiciliul intr-o localitate din judetul Timis.

“In portiera autoturismului, intr-o punga de material plastic, au fost gasite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect si miros de cannabis. Barbatul a precizat ca detine respectivele substante pentru consum propriu”, ne-a comunicat  lt. col Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara .

Jandarmii au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala si le-au predat, impreuna cu obiectele gasite, catre BCCO Timisoara, in vederea continuarii cercetarilor, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: