BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

COMUNICAT! Liderul de sindicat de la Filarmonica “Banatul” Timisoara dezminte faptul ca o parte din muzicienii aflati in prim-planul grevei sunt in pericol de a fi concediati

In urma aparitiei in spatiul public a unor zvonuri potrivit carora o parte din muzicienii aflati in prim-planul grevei de la Filarmonica Banatul Timisoara ar urma sa fie concediati, Florin Lupulescu, liderul de Sindicat de la Filarmonica Banatul Timisoara, a emis un comunicat in care dezminte categoric aceasta informatii.

Redam integral comunicatul primit la redactie.

  1. Propunerea de schimbare a organigramei Filarmonicii Banatul a fost facuta in data de 10.10.2018 de catre directorul general al Filarmonicii Banatul, printr-o scrisoare adresata tuturor consilierilor locali.
  2. In aceasta propunere nu apare numele nici unuia dintre artistii care apar in articol.
  3. Negocierile contractului colectiv de munca sunt intr-un stadiu avansat.
  4. Conform conventiei semnate intre sindicat, conducere si primar, de fiecare data cand am avut nevoie sa ne ajute, Primarul a intervenit in sensul bun al cuvantului. Problema este ca de fiecare data cand primarul ii da sarcini directorului, acesta nu le ia in seama si nu le aplica.
  5. Daca nu intervenea domnul primar, artistii erau si astazi in strada, mai ales ca Directorul Garboni a afirmat “stati in greva cat vreti voi… cu ocazia asta vom face o economie la bugetul primariei”.
  6. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez faptul ca avem nevoie de domnul  primar, de domnii  viceprimari si de domnii consilieri locali, pentru a duce cu onoare titlul de Capitala Europeana 2021.
  7. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc presei care s-a implicat in lupta pentru NORMALITATEA pe care ne-o dorim in Filarmonica. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: