BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

COMUNICAT! Liderul de sindicat de la Filarmonica “Banatul” Timisoara dezminte faptul ca o parte din muzicienii aflati in prim-planul grevei sunt in pericol de a fi concediati

In urma aparitiei in spatiul public a unor zvonuri potrivit carora o parte din muzicienii aflati in prim-planul grevei de la Filarmonica Banatul Timisoara ar urma sa fie concediati, Florin Lupulescu, liderul de Sindicat de la Filarmonica Banatul Timisoara, a emis un comunicat in care dezminte categoric aceasta informatii.

Redam integral comunicatul primit la redactie.

  1. Propunerea de schimbare a organigramei Filarmonicii Banatul a fost facuta in data de 10.10.2018 de catre directorul general al Filarmonicii Banatul, printr-o scrisoare adresata tuturor consilierilor locali.
  2. In aceasta propunere nu apare numele nici unuia dintre artistii care apar in articol.
  3. Negocierile contractului colectiv de munca sunt intr-un stadiu avansat.
  4. Conform conventiei semnate intre sindicat, conducere si primar, de fiecare data cand am avut nevoie sa ne ajute, Primarul a intervenit in sensul bun al cuvantului. Problema este ca de fiecare data cand primarul ii da sarcini directorului, acesta nu le ia in seama si nu le aplica.
  5. Daca nu intervenea domnul primar, artistii erau si astazi in strada, mai ales ca Directorul Garboni a afirmat “stati in greva cat vreti voi… cu ocazia asta vom face o economie la bugetul primariei”.
  6. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez faptul ca avem nevoie de domnul  primar, de domnii  viceprimari si de domnii consilieri locali, pentru a duce cu onoare titlul de Capitala Europeana 2021.
  7. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc presei care s-a implicat in lupta pentru NORMALITATEA pe care ne-o dorim in Filarmonica. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: