BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

Sepuku POLITIC! Ministrul Apararii si-a anuntat demisia din functie, dupa ce numele sau a aparut pe lista pucistilor din PSD

Aradeanul Mihai Fifor, ministrul Apararii din Guvernul Dancila, a decis sa-si salveze onoarea de politician si sa nu mai astepte sa fie mazilit in CEX-ul controlat de Liviu Dragnea, dupa ce a facut imprudenta de a semna lista pucistilor din PSD, si si-a anuntat demisia din echipa guvernamentala.

El a anuntat ca-si depune mandatul de ministru si va pleca de la Ministerul Apararii, urmand sa se canalizeze pe organizarea din partid.

„Am prezentat multumiri doamnei prim-ministru, colegilor, domnului Dragnea pentru increderea pe care mi-au acordat-o in doua randuri ca ministrul al Economiei si ca ministrul al Apararii, am incercat sa fac un mandat cat mai bun si sper ca nu am inselat increderea nimanui. Pe de alta parte am facut o analiza foarte serioasa.

Am vazut ce s-a intamplat in ultimele luni si am considerat ca pot sa merg la echipa, in partid, si sa pregatim cei doi ani foarte grei care urmeaza. Cred ca e nevoie sa intarim echipa si sa pregatim proiectele astea extraordinare si importante. Prin urmare am rugat-o pe doamna Dancila si pe domnul Dragnea sa fie de acord sa-mi depun mandatul si sa pot sa merg la partid”, a declarat ministrul Mihai Fifor.

Dupa cum Impact Press a anuntat, in exclusivitate, in urma cu aproape o luna, unul dintre candidatii cu mari sanse sa preia portofoliul Apararii este nimeni altul decat Dorel Caprar, liderul PSD Arad.

“Relatia cu domnul presedinte este una solida, eu si organizatia PSD Arad l-am sustinut si il vom sustine neconditionat. Este singurul om din partid, la ora asta, care poate duce mai departe Programul de Guvernare si mentine stabilitatea si integritatea Romaniei. Si nu spun lucruri mari, cred in ce spun”, a declarat Dorel Caprar pentru Impact Press. (Mara Ion)

UPDATE! Dorel Caprar a refuzat functia de ministru, astfel ca in Executiv a revenit Gabriel Les, care a detinut portofoliul Apararii in perioada premierului Sorin Grindeanu.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: