BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

Migratia sefilor sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara continua! Ioan Dragomir, directorul executiv al DGRFP Timisoara, ar putea fi inlocuit cu Eugen Deliman, adjunctul AJFP Arad

Rotirea cadrelor la varful Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara continua, sub atenta supraveghere a liderilor PSD de la centru si din teritoriu.

Astfel, dupa Lucian Heius, de la Administratia Judeteana a Finantele Publice (AJFP) Hunedoara, si Ioan Dragomir, de la AJFP Caras-Severin, in fruntea DGRFP Timisoara ar urma sa fie instalat un finantist din Arad.

Este vorba despre Eugen Deliman, actualul sef administratie adjunct Inspectie Fiscala in cadrul AJFP Arad, care este “in carti” pentru a prelua functia detinuta, in prezent, de Ioan Dragomir.

Aceasta promovare surpriza este pusa pe seama caderii in dizgratia presedintelui Liviu Dragnea a filialelor PSD din Caras-Severin si Timis, motiv pentru care deconcentratele din cele doua judete ar putea fi populate cu sefi provenind din Arad, singura filiala social-democrata din vestul tarii fidela liderului providential din Teleorman.

De altfel, Eugen Deliman s-a si aflat, astazi, la sediul DGRFP Timisoara, dupa cum ne-a dezvaluit sefa sa de cabinet de la Arad.

Nu este prezent in unitate, a fost convocat la dvs., la Timisoara. Deocamdata, nu stim nimic oficial despre preluarea functiei de director executiv al Directiei Generale Regionale, insa noi nu am vrea sa-l lasam sa plece la Timisoara. Este un om bun si profesionist”, ne-a dezvaluit subalterna lui Eugen Deliman.

Migratia “specialistilor” sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara a inceput, in toamna anului trecut, cu Cristian-Ilie Ispravnic, actualul sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Sa mai spunem ca, in cazul in care Eugen Deliman va fi numit director executiv al DGRFP Timisoara, este posibil sa asistam la revenirea in prim-planul controalelor fiscale din vestul tarii a temutului inspector Pavel Roman, nimeni altul decat omul de nadejde a lui Deliman in perioada in care acesta a detinut functia de comisar sef adjunct al Garzii Financiare Arad. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: