BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Sorin Susanu, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Timis, a anuntat ca Piata Badea Cartan ar putea fi inchisa, din cauza conditiilor improprii de functionare     Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, a explicat - in scandalul terenul de sport transformat in parcare - ca autospecialele cu girofar nu pot fi lasate in strada, pentru că pot fi furate    Deputatul Adi Pau, copresedintele Pro Romania Timis, si-a exprimat increderea ca primarii PSD il vor ajuta in campania europarlamentarelor, in ciuda sumelor mari de la buget promise de Liviu Dragnea    O poarta improvizata ce bloca accesul spre vila in care locuieste Ionut Nasleu, pe Calea Urseni, a fost demolata, dupa sesizarea unei publicatii locale    Presedintele Klaus Iohannis a stabilit cele doua intrebari la care electoratul va trebui sa raspunda prin DA sau NU la referendumul din 26 mai

Migratia sefilor sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara continua! Ioan Dragomir, directorul executiv al DGRFP Timisoara, ar putea fi inlocuit cu Eugen Deliman, adjunctul AJFP Arad

Rotirea cadrelor la varful Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara continua, sub atenta supraveghere a liderilor PSD de la centru si din teritoriu.

Astfel, dupa Lucian Heius, de la Administratia Judeteana a Finantele Publice (AJFP) Hunedoara, si Ioan Dragomir, de la AJFP Caras-Severin, in fruntea DGRFP Timisoara ar urma sa fie instalat un finantist din Arad.

Este vorba despre Eugen Deliman, actualul sef administratie adjunct Inspectie Fiscala in cadrul AJFP Arad, care este “in carti” pentru a prelua functia detinuta, in prezent, de Ioan Dragomir.

Aceasta promovare surpriza este pusa pe seama caderii in dizgratia presedintelui Liviu Dragnea a filialelor PSD din Caras-Severin si Timis, motiv pentru care deconcentratele din cele doua judete ar putea fi populate cu sefi provenind din Arad, singura filiala social-democrata din vestul tarii fidela liderului providential din Teleorman.

De altfel, Eugen Deliman s-a si aflat, astazi, la sediul DGRFP Timisoara, dupa cum ne-a dezvaluit sefa sa de cabinet de la Arad.

Nu este prezent in unitate, a fost convocat la dvs., la Timisoara. Deocamdata, nu stim nimic oficial despre preluarea functiei de director executiv al Directiei Generale Regionale, insa noi nu am vrea sa-l lasam sa plece la Timisoara. Este un om bun si profesionist”, ne-a dezvaluit subalterna lui Eugen Deliman.

Migratia “specialistilor” sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara a inceput, in toamna anului trecut, cu Cristian-Ilie Ispravnic, actualul sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Sa mai spunem ca, in cazul in care Eugen Deliman va fi numit director executiv al DGRFP Timisoara, este posibil sa asistam la revenirea in prim-planul controalelor fiscale din vestul tarii a temutului inspector Pavel Roman, nimeni altul decat omul de nadejde a lui Deliman in perioada in care acesta a detinut functia de comisar sef adjunct al Garzii Financiare Arad. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: