BREAKING NEWS! Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru 2019, iar procurorul George Solomon este noul vicepresedinte al institutiei     Politistul din Checea batut de tigani a fost diagnosticat cu "fractură de os temporal cu infundare, hematom epicranian" si a fost operat la Spitalul Judetean din Timisoara    Drumarii din Timis au descoperit intr-o parcare de pe DN6, situata in apropierea localitatii Sandra, un pistol cu bile, pe care l-au predat organelor de politie    Dezbaterile pe Legea pensiilor au fost amanate pentru saptamana viitoare, din cauza ca PSD nu mai detine majoritatea in Camera Deputatilor si are nevoie de voturile UDMR     Judecatoarea Camelia Bogdan a primit Premiul Ion Ratiu pentru Democratie, decernat anual de Ratiu Family Charitable Foundation, din Londra, si Centrul Ratiu pentru Democratie, din Turda    Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii, care pot reduce vizibilitatea soferului, risca amenzi de pana la 3.000 de lei, potrivit noului Cod Rutier

Migratia sefilor sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara continua! Ioan Dragomir, directorul executiv al DGRFP Timisoara, ar putea fi inlocuit cu Eugen Deliman, adjunctul AJFP Arad

Rotirea cadrelor la varful Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara continua, sub atenta supraveghere a liderilor PSD de la centru si din teritoriu.

Astfel, dupa Lucian Heius, de la Administratia Judeteana a Finantele Publice (AJFP) Hunedoara, si Ioan Dragomir, de la AJFP Caras-Severin, in fruntea DGRFP Timisoara ar urma sa fie instalat un finantist din Arad.

Este vorba despre Eugen Deliman, actualul sef administratie adjunct Inspectie Fiscala in cadrul AJFP Arad, care este “in carti” pentru a prelua functia detinuta, in prezent, de Ioan Dragomir.

Aceasta promovare surpriza este pusa pe seama caderii in dizgratia presedintelui Liviu Dragnea a filialelor PSD din Caras-Severin si Timis, motiv pentru care deconcentratele din cele doua judete ar putea fi populate cu sefi provenind din Arad, singura filiala social-democrata din vestul tarii fidela liderului providential din Teleorman.

De altfel, Eugen Deliman s-a si aflat, astazi, la sediul DGRFP Timisoara, dupa cum ne-a dezvaluit sefa sa de cabinet de la Arad.

Nu este prezent in unitate, a fost convocat la dvs., la Timisoara. Deocamdata, nu stim nimic oficial despre preluarea functiei de director executiv al Directiei Generale Regionale, insa noi nu am vrea sa-l lasam sa plece la Timisoara. Este un om bun si profesionist”, ne-a dezvaluit subalterna lui Eugen Deliman.

Migratia “specialistilor” sustinuti politic dinspre Arad spre Timisoara a inceput, in toamna anului trecut, cu Cristian-Ilie Ispravnic, actualul sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Sa mai spunem ca, in cazul in care Eugen Deliman va fi numit director executiv al DGRFP Timisoara, este posibil sa asistam la revenirea in prim-planul controalelor fiscale din vestul tarii a temutului inspector Pavel Roman, nimeni altul decat omul de nadejde a lui Deliman in perioada in care acesta a detinut functia de comisar sef adjunct al Garzii Financiare Arad. (Mara Ion)

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: