JOCURI de PUTERE! Rares Bogdan si talk-show-ul sau, scosi din grila de programe a Realitatea TV! Decizia luata de patronul Cozmin Gusa are legatura cu atasamentul fata de fantomaticul Partid Realitatea

Cozmin Gusa, unul dintre cei doi patroni ai postului de televiziune Realitatea TV, a anuntat ca virulentul jurnalist Rares Bogdan nu va mai realiza, pentru moment, emisiunea Jocuri de putere. Unul dintre talk-show-urile de seara cu cel mai ridicat rating din ultima vreme.


“O sa am o discutie cu Rares Bogdan diseara sau maine. Deocamdata nu intra pe post pentru ca nu vrea redactia. Conducerea editoriala nu poate trece peste incidentul de aseara si eu ii dau dreptate. Cum poti sa zici sa fie dat afara directorul statiei, care nu a gresit cu nimic? Acum plec la Cluj si apoi voi discuta cu Rares Bogdan, voi vedea ce isi asuma din greseli”, a declarat Cozmin Gusa pentru Hotnews.

Scandalul a fost declansat de conducerea postului care, marti seara, a interzis intrarea pe post a invitatului permanent Oreste Teodorescu, dar si a Oanei Stanciulescu, doi jurnalisti cu un ascutit simt al realitatii, care si-au exprimat neincrederea in proiectul politic plamadit de Cozmin Gusa, Partidul Realitatea.

“Am fost interzis la Realitatea…Dupa cinci ani de combat impotriva Ciumei Rosii, pentru ca nu am marsat la ideea partidului Realitatatea, si pentru ca politicul nu mai are nici o legatura cu jurnalistii independenti, cu parere de rau pentru publicul celei mai bune emisiuni din Romania, cu regretul ca il las singur pe Rares, intre lupi, fara sa imi doresc asta, va spun la revedere! Sper sa ne reintalnim televizat cat mai curand! Raman acelasi soldat unei cauze drepte pentru tara mea! Nu pot fi complicele nici unei masinatiuni”, a fost mesajul scris de Oreste pe Facebook, prin care a anuntat decizia postului, intrebandu-se oare cat a incasat Cozmin Gusa pentru a-i interzice aparitia pe post.

In aceste conditii, Rares Bogdan a anuntat, in direct si la o ora de varf, ca activitatea sa la Realitatea TV se incheie daca Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu vor fi primiti in platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului, Edward Pastia, nu va fi concediat.

“Iubesc postul Realitatea TV si vreau sa lucrez aici. Pleaca Pastia si se intorc Oreste si Oana Stanciulescu, oameni stindard al luptei impotriva ciumei rosii. Daca nu, vor ramane cu domnul Pastia, iar eu ma voi duce in afara Realitatii TV. Am fost jurnalist, sunt jurnalist si voi ramane exclusiv jurnalist. Oricat de mult s-ar supara unii sau altii. Nu veti auzi din gura mea niciun cuvant urat la adresa Realitatea TV. Am multe informatii, sunt multe suspiciuni, se fac multe scenarii. Poate se astepta doar un moment, cine stie?”, a anuntat Rares Bogdan, atragand atentia ca denumirea Jocuri de putere ii apartine si ca Ralitatea TV nu poate sa foloseasca acest brand jurnalistic fara consimtamantul sau. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply