BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Sorin Susanu, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Timis, a anuntat ca Piata Badea Cartan ar putea fi inchisa, din cauza conditiilor improprii de functionare     Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, a explicat - in scandalul terenul de sport transformat in parcare - ca autospecialele cu girofar nu pot fi lasate in strada, pentru că pot fi furate    Deputatul Adi Pau, copresedintele Pro Romania Timis, si-a exprimat increderea ca primarii PSD il vor ajuta in campania europarlamentarelor, in ciuda sumelor mari de la buget promise de Liviu Dragnea    O poarta improvizata ce bloca accesul spre vila in care locuieste Ionut Nasleu, pe Calea Urseni, a fost demolata, dupa sesizarea unei publicatii locale    Presedintele Klaus Iohannis a stabilit cele doua intrebari la care electoratul va trebui sa raspunda prin DA sau NU la referendumul din 26 mai

Note incredibile obtinute de trei ofiteri de la Politia Transporturi Timisoara, care s-au prezentat la examenul pentru o functie de sef birou. Nestiinta de carte sau plata unor polite personale?

Dezastru pentru trei ofiteri de politie care s-au prezentat la examenul pentru ocuparea unei functii de sef Birou Judetean in cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Timisoara, care a avut loc in data de 6 noiembrie.

Aflata in comisia de examinare, sefa unitatii de politie din apropierea Garii de Nord Timisoara, comisarul Gilia Raiciu (foto), s-a dovedit extrem de dura cu subalternii sai, carora nu le-a facut nicio concesie si, prin urmare, i-a expus comentariilor rautacioase in randul colegilor fara pretentii de avansare profesionala.

Astfel, inspectorul Surdu Lucian-Mihai a fost notat cu 3,48, subinspectorul Grigoruta Cristian-Mihai, cu 3,65, in timp ce cunostintele inspectorului Preda Marius-Valentin au fost evaluate doar cu nota 1,60.

Este putin probabil ca cei trei ofiteri sa se fi prezentat la examen chiar fara sa fi deschis bibliografia, astfel ca posibila explicatie a unui asemenea dezastru poate fi legata de faptul ca, indirect, sefa lor a decis sa plateasca anumite polite pentru reclamatiile care, la inceputul anului, au ajuns la IGPR, trimise de persoane necunoscute din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Timisoara, reclamatii in care se dezvaluiau anumite abuzuri din interiorul institutiei.

“Din cursul anului 2016 si pana in prezent, doamna comisar de politie Raiciu Andreea Gilia a inceput sa adopte un comportament amenintator, tipic unui stapan de sclavi, afirmand ostentativ in repetate randuri ca ea este foarte puternica, ca nu ii este frica de nimeni, vorbind foarte urat cu subalternii, pe care ii ameninta incontinuu cu aplicarea unor sanctiuni administrative”, este doar una dintre acuzatiile din sesizarea trimisa la Ministerul Afacerilor Interne. (G.I.)

5 Responses to Note incredibile obtinute de trei ofiteri de la Politia Transporturi Timisoara, care s-au prezentat la examenul pentru o functie de sef birou. Nestiinta de carte sau plata unor polite personale?

 1. Doctorand says:

  Daaaaa…… Fara mila! In schimb la Biroul Transporturi Aeriene dl comisar Spătaru (alias cop) a fost foarte bine pregatit si astfel a reusit reusit promoveze examenul fara probleme. La fel si dl comisar sef Andrei Emil s-a pregatit temeinic si a reusit sa promoveze examenul pentru functia de sef la Sectia 2 Politie Timisoara. Asta ca sa amintim de examenele mai recente. In acest timp studiaza foarte intens pentru concursurile de Politia Municipiului Timisoara domnii comisari Draguta Petru si adjutantul Iacobescu Ionel. Deci daca se vrea se poate! Lasati copii nu fiti suparati vor mai fi si alte examene! Si nu uitati: data viitoare “sa va pregatiti” mai temeinic!

  • Cuza says:

   In momentul in care Iacobescu Ionel va ajunge adjunct la IPJ Timis, ne vom intoarce in epoca de piatra de la sfarsitul anilor 90 – inceputul anilor 2000, Timisoara nu e Drobeta Turnu-Severin totusi, avem de 5 ori mai multi locuitori, oamenii sunt civilizati, sunt niste responsabilitati foarte mari, niste proceduri care trebuie urmate + scheletele din propriul dulap, care nu-s putine(cine ghiceste macar 3 dintre ele)
   Sa speram ca o sa se intample un “miracol” si o sa il pice, astfel incat sa fie gasita alta persoana mai competenta

 2. O parere says:

  Pai cu notele astea ce mai cauta in sistem ? De fapt a fost un test profesional ! Ce calificativ vor primi ? Ofiter de …….

 3. Huoooooo ! says:

  Pai fufa asta cum s-a peocupat de pregatirea continua a subordonatilor ? Mare comandanta !
  ” Aflata in comisia de examinare, sefa unitatii de politie din apropierea Garii de Nord Timisoara, comisarul Gilia Raiciu (foto), s-a dovedit extrem de dura cu subalternii sai, carora nu le-a facut nicio concesie si, prin urmare, i-a expus comentariilor rautacioase in randul colegilor fara pretentii de avansare profesionala.” Cum e turcul si pistolul ! Sa i se faca o analiza a activitatii si demisa urgent ! Clar e un prost manager !

 4. Popa says:

  Daa di adjutant Manhatan e cel mai competent , calitatea primordiala e ca e … Manhatan dupa care s-a aliniat , integrat , lipit și ce mai …si asa nu-s altii , merge si asa , dar daca esti cu scheletul lu Roibul plus nasi fini si alti afini e ce trebuie .

Leave a Reply

%d bloggers like this: