BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

Note incredibile obtinute de trei ofiteri de la Politia Transporturi Timisoara, care s-au prezentat la examenul pentru o functie de sef birou. Nestiinta de carte sau plata unor polite personale?

Dezastru pentru trei ofiteri de politie care s-au prezentat la examenul pentru ocuparea unei functii de sef Birou Judetean in cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Timisoara, care a avut loc in data de 6 noiembrie.

Aflata in comisia de examinare, sefa unitatii de politie din apropierea Garii de Nord Timisoara, comisarul Gilia Raiciu (foto), s-a dovedit extrem de dura cu subalternii sai, carora nu le-a facut nicio concesie si, prin urmare, i-a expus comentariilor rautacioase in randul colegilor fara pretentii de avansare profesionala.

Astfel, inspectorul Surdu Lucian-Mihai a fost notat cu 3,48, subinspectorul Grigoruta Cristian-Mihai, cu 3,65, in timp ce cunostintele inspectorului Preda Marius-Valentin au fost evaluate doar cu nota 1,60.

Este putin probabil ca cei trei ofiteri sa se fi prezentat la examen chiar fara sa fi deschis bibliografia, astfel ca posibila explicatie a unui asemenea dezastru poate fi legata de faptul ca, indirect, sefa lor a decis sa plateasca anumite polite pentru reclamatiile care, la inceputul anului, au ajuns la IGPR, trimise de persoane necunoscute din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Timisoara, reclamatii in care se dezvaluiau anumite abuzuri din interiorul institutiei.

“Din cursul anului 2016 si pana in prezent, doamna comisar de politie Raiciu Andreea Gilia a inceput sa adopte un comportament amenintator, tipic unui stapan de sclavi, afirmand ostentativ in repetate randuri ca ea este foarte puternica, ca nu ii este frica de nimeni, vorbind foarte urat cu subalternii, pe care ii ameninta incontinuu cu aplicarea unor sanctiuni administrative”, este doar una dintre acuzatiile din sesizarea trimisa la Ministerul Afacerilor Interne. (G.I.)

5 Responses to Note incredibile obtinute de trei ofiteri de la Politia Transporturi Timisoara, care s-au prezentat la examenul pentru o functie de sef birou. Nestiinta de carte sau plata unor polite personale?

 1. Doctorand says:

  Daaaaa…… Fara mila! In schimb la Biroul Transporturi Aeriene dl comisar Spătaru (alias cop) a fost foarte bine pregatit si astfel a reusit reusit promoveze examenul fara probleme. La fel si dl comisar sef Andrei Emil s-a pregatit temeinic si a reusit sa promoveze examenul pentru functia de sef la Sectia 2 Politie Timisoara. Asta ca sa amintim de examenele mai recente. In acest timp studiaza foarte intens pentru concursurile de Politia Municipiului Timisoara domnii comisari Draguta Petru si adjutantul Iacobescu Ionel. Deci daca se vrea se poate! Lasati copii nu fiti suparati vor mai fi si alte examene! Si nu uitati: data viitoare “sa va pregatiti” mai temeinic!

  • Cuza says:

   In momentul in care Iacobescu Ionel va ajunge adjunct la IPJ Timis, ne vom intoarce in epoca de piatra de la sfarsitul anilor 90 – inceputul anilor 2000, Timisoara nu e Drobeta Turnu-Severin totusi, avem de 5 ori mai multi locuitori, oamenii sunt civilizati, sunt niste responsabilitati foarte mari, niste proceduri care trebuie urmate + scheletele din propriul dulap, care nu-s putine(cine ghiceste macar 3 dintre ele)
   Sa speram ca o sa se intample un “miracol” si o sa il pice, astfel incat sa fie gasita alta persoana mai competenta

 2. O parere says:

  Pai cu notele astea ce mai cauta in sistem ? De fapt a fost un test profesional ! Ce calificativ vor primi ? Ofiter de …….

 3. Huoooooo ! says:

  Pai fufa asta cum s-a peocupat de pregatirea continua a subordonatilor ? Mare comandanta !
  ” Aflata in comisia de examinare, sefa unitatii de politie din apropierea Garii de Nord Timisoara, comisarul Gilia Raiciu (foto), s-a dovedit extrem de dura cu subalternii sai, carora nu le-a facut nicio concesie si, prin urmare, i-a expus comentariilor rautacioase in randul colegilor fara pretentii de avansare profesionala.” Cum e turcul si pistolul ! Sa i se faca o analiza a activitatii si demisa urgent ! Clar e un prost manager !

 4. Popa says:

  Daa di adjutant Manhatan e cel mai competent , calitatea primordiala e ca e … Manhatan dupa care s-a aliniat , integrat , lipit și ce mai …si asa nu-s altii , merge si asa , dar daca esti cu scheletul lu Roibul plus nasi fini si alti afini e ce trebuie .

Leave a Reply

%d bloggers like this: