BREAKING NEWS! Astazi, in Sala Revolutiei a Palatului Administrativ, a fost semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor la Centura de Sud a Timisoarei     Primarul Nicolae Robu descrie la modul demagogic deszapezirea Timisoarei: "Cred ca ne-am descurcat mai bine decat multi. S-a intervenit prompt!"     Un barbat in varsta de 39 de ani, din Timisoara, s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul IX al unui bloc de pe bulevardul Take Ionescu     Ministerul Mediului lanseaza, de maine, programul ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care romanii vor primi vouchere pentru a inlocui electrocasnicele vechi    Conform bilantului organizatiei Reporteri fara frontiere, publicat marti, in 2018 au fost ucisi nu mai putin de 80 de ziaristi in intreaga lume    Scandal la Kanal D, dupa ce Beatrice Olaru a castigat Exatlon Romania, sezonul 2, in dauna banateanului Alin Andronic, care a simtit ca se trag sfori si a abandonat competitia

Cosmarul continua pentru INGERII GALBENI! Patronul Razvan Nedelcu condamnat la 17 ani de inchisoare, sotia sa la 3 ani de inchisoare, firmele de tractari inculpate – amenzi penale de peste 40.000 de euro

Sentinta extrem de spectaculoasa a Judecatoriei Timisoara in dosarul firmelor Ingerii Galbeni si Banat Tractari, in care atat patronul Razvan Nedelcu, cat si sotia sa, Delia Nedelcu, au fost trimisi in judecata pentru santaj, dupa ce, ani de zile, au indisponibilizat abuziv sute de autoturisme surprinse in parcarile orasului si au fortat proprietarii sa plateasca pe loc diverse sume de bani cu titlul de taxa de deblocare.

Revolta timisorenilor impotriva lui Razvan Nedelcu, care beneficia de protectia unor ofiteri de politie si, prin urmare, avea imunitate la procurori, a fost declansata, fix in urma cu trei ani, de un profesor de la Universitatea Politehnica, care a refuzat sa plateasca 900 de lei taxa pentru a i se debloca masina. Horia Balta (foto 2) a refuzat sa iasa din masina, chiar daca a fost amenintat cu bataia de un angajat al firmei de tractari, si a stat in autoturism nu mai putin de 12 ore, ignorand faptul ca fusese ridicat pe o platforma auto.

In cele din urma, la fata locului si-a facut aparitia viceprimarul orasului si adjunctul IPJ Timis, iar masina universitarului a fost eliberata fara plata vreunei taxe. In tot acest timp, timisorenii s-au mobilizat pe retelele de socializare si s-au adunat in parcarea publica in care se afla Horia Balta, aducand mancare si apa protestatarului solitar.

In perioada care a urmat, Razvan Nedelcu a fost abandonat de toti protectorii sai nevazuti, printre care fostii sefi ai IPJ Timis, Gheorghe Popescu si Iosif Panduru, iar viata sa a devenit un cosmar care nu se mai termina.

Condamnat in mai multe dosare penale, fostul patron al firmei Ingerii Galbeni nu a reusit sa obtina compasiunea judecatorilor si, in consecinta, a fost “dezmembrat” total de Judecatoria Timisoara.

Astfel, conform hotararii nr. 5861/26.11.2018, Razvan Nedelcu va sta dupa gratii nu mai putin de 17 ani si doua luni, pedepsa obtinuta prin descontopirea celorlalte condamnari, la care s-a adaugat inca una de 6 ani pentru santaj. De asemenea, sotia sa, Delia Nedelcu, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru participatie improprie la 16 infractiuni de santaj.

Nu au scapat de pedeapsa nici persoanele juridice implicate in acest dosar complex. Inculpata SC Ingerii Galbeni Asigurari SRL a fost condamnata la plata unei amenzi penale in cuantum de 120.000 de lei, in timp ce inculpata SC Banat Tractari SRL, administrata de Nedelcu Delia Florica, la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 60.000 lei. Ambele au fost obligate la publicarea hotararii judecatoresti in presa scrisa si on-line, de patru ori, in rastimp de doua luni.

Cum era de asteptat, daunele morale solicitate de profesorul Horia Balta, dupa trauma la care a fost supus de Ingerii Galbeni, au fost acceptate de instanta de judecata, astfel ca acesta va fi despagubit cu 15.000 de lei.

Judecatorul a mai decis ca alte 14 persoane, care au formulat actiuni civile, sa-si primeasca inapoi banii incasati abuziv de Ingerii Galbeni. Prin urmare, Marcu Ioan va recupera 888 lei, Raimondi Andreea – 960 lei, Morar Liliana Carmen – 488 lei, Adrian Ionut – 1.878 lei, Hulea Dumitru – 488 lei, Bisoc Andrei – 888 lei, Anton Ionica – 888 lei, Afrasinei Ioan – 788 lei, Olariu Cristian – 488 lei, Mihailescu Adrian – 988 lei si 4.000 de lei reprezentand daune morale, Pop Estella Maria – 1.500 lei, Ivanis Danut – 2.200 lei, Morar Daniel – 800 lei si 2.000 de lei daune morale, Nagy Valentin – 1.794 lei, reprezentand daune materiale, si 5.000 de lei daune morale.

La o scurta evaluare a sumelor percepute prin parcari de Ingerii Galbeni, nu putem sa nu remarcam aleatoriul taxelor, ceea ce denota o activitate abuziva a haiducilor din parcarile Timisoarei, care au fost tolerati atatia ani de autoritati…

Hotararea nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicarea minutei. (G.I.)

Sursa foto 2: vocea timisului

2 Responses to Cosmarul continua pentru INGERII GALBENI! Patronul Razvan Nedelcu condamnat la 17 ani de inchisoare, sotia sa la 3 ani de inchisoare, firmele de tractari inculpate – amenzi penale de peste 40.000 de euro

  1. Zolthan says:

    Cum sa l sustina fosti politisti pe distinsul profesor cand fiul fostului sef Panduru.avocat Panduru il apara pe nemernicul de la ” ingerii galbeni” fie personal fie prin avocatii interpuși colaboratori ! Sunteți infantili sa crede ti ca banul nu este stapan..Avocat Panduru Bogdan fiul fostului sef de politie avea diligente asa cum fostul sef de politie sectia 4 Andreescu a ” uitat” cei 100000 de lei sai inventarieze din seiful lui Nedelcu la momentul perchezitiei..intrebarea este cum sa impartit aceea suma ulterior?!

  2. unul says:

    oooo, la multi ani, razvane!

Leave a Reply

%d bloggers like this: