BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

AVANSARE! Trei subofiteri de la Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara au fost inaintati in grad inainte de termen

La sediul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara a avut loc, astazi, un ceremonial dedicat aniversarii Zilei Nationale a Romaniei, respectiv festivitatea de inaintare in grad si de recompensare a cadrelor militare ajunse la termen sau a celor cu merite deosebite in activitate.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, sefa Compartimentului Informare si Relatii publice, prin ordin al comandantului unitatii, trei subofiteri au fost inaintati in grad, inaintea expirarii stagiului minim, pentru rezultate foarte bune obtinute in activitatea desfasurata si pentru modul exemplar de executare a misiunilor.

De asemenea, alti ofiteri si subofiteri din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara au fost recompensati cu multumiri, felicitari si diplome de merit. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: