BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Sorin Susanu, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Timis, a anuntat ca Piata Badea Cartan ar putea fi inchisa, din cauza conditiilor improprii de functionare     Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, a explicat - in scandalul terenul de sport transformat in parcare - ca autospecialele cu girofar nu pot fi lasate in strada, pentru că pot fi furate    Deputatul Adi Pau, copresedintele Pro Romania Timis, si-a exprimat increderea ca primarii PSD il vor ajuta in campania europarlamentarelor, in ciuda sumelor mari de la buget promise de Liviu Dragnea    O poarta improvizata ce bloca accesul spre vila in care locuieste Ionut Nasleu, pe Calea Urseni, a fost demolata, dupa sesizarea unei publicatii locale    Presedintele Klaus Iohannis a stabilit cele doua intrebari la care electoratul va trebui sa raspunda prin DA sau NU la referendumul din 26 mai

Seful mascatilor din cadrul IPJ Timis, decorat cu Emblema de Onoare a Politiei Romane, alaturi de alti doi ofiteri. “Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis”, le-a transmis prefectul Eva Andreas

Trei ofiteri de politie din Timis au primit decoratii cu prilejul aniversarii Centenarului Marii Unirii, in cadrul unei sedinte festive care a avut loc, in 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Este vorba despre comisarului sef Alin Petecel, inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, si comisarul sef Daniel Milincu, seful Serviciului Actiuni Speciale, carora li s-a decernat Emblema de Onoare a Politiei Romane, precum si inspectorul de politie Sebastian Peiov, ofiter in cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Orasului Faget, care a primit Distinctia de Serviciu pentru “indeplinirea in conditii deosebite a misiunilor incredintate”.

Politistul a atras atentia sefilor din cadrul IGPR, dupa ce a reusit sa duca la bun sfarsit ancheta dintr-un complex dosar de braconaj, cu ramificatii atat in Timis, cat si Hunedoara.

De remarcat ca Emblema de Onoare a Politiei Romane se confera pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Politiei Romane, pentru fapte de eroism savarsite pe timpul indeplinirii misiunilor si pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

“Felicitari domnului inspector sef al IPJ Timis, Alin Petecel, comisarului sef Daniel Milincu si inspectorului de politie Sebastian Peiov pentru serviciile deosebite pe care le depun pentru mentinerea sigurantei noastre cotidiene. Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis si cel mai frumos multumesc este Emblema de Onoare a Politiei Romane, acum, in prag de Centenar”, a fost mesajul prefectului de Timis, Eva Andreas, adresat celor trei politisti timiseni.

De asemenea, la sediul I.P.J Timis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2018, au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, 15 ofiteri si 15 agenti de politie. Acestia s-au remarcat, in mod deosebit, in executarea misiunilor incredintate. (I.P.)

 

4 Responses to Seful mascatilor din cadrul IPJ Timis, decorat cu Emblema de Onoare a Politiei Romane, alaturi de alti doi ofiteri. “Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis”, le-a transmis prefectul Eva Andreas

 1. Nea Red says:

  Nea daniele, imi place maxim titlul articolului. “Seful mascatilor si alti doi ofiteri” : unul din Faget si unul de-i zice Alin Petecel. Felicitari ! Ajunsesi in culmea gloriei. Te-am invatat de bine si nici tu n-ai fost chiar autist….. Eu zic sa savurezi momentul, s-apoi hai alaturi de noi in clubul pensionarilor, ca mai mult de-atat nu stiu, zau, ce pot astia sa-ti mai dea.
  La multi ani Politisti Romani, La Multi Ani Romania, La Multi Ani nea Aline !!!

 2. Pierre says:

  Daniel Milincu, un politist adevarat! merita toate felicitarile pentru ce a facut impreuna cu baietii de la SAS!

 3. Roibul says:

  Nea Aline te-ai PETICIT și tu lângă ei , chiar ești meritoriu .

 4. a3 says:

  Stima pentru Daniel Milincu!Alin un Bitcoin!

Leave a Reply

%d bloggers like this: