BREAKING NEWS! Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru 2019, iar procurorul George Solomon este noul vicepresedinte al institutiei     Politistul din Checea batut de tigani a fost diagnosticat cu "fractură de os temporal cu infundare, hematom epicranian" si a fost operat la Spitalul Judetean din Timisoara    Drumarii din Timis au descoperit intr-o parcare de pe DN6, situata in apropierea localitatii Sandra, un pistol cu bile, pe care l-au predat organelor de politie    Dezbaterile pe Legea pensiilor au fost amanate pentru saptamana viitoare, din cauza ca PSD nu mai detine majoritatea in Camera Deputatilor si are nevoie de voturile UDMR     Judecatoarea Camelia Bogdan a primit Premiul Ion Ratiu pentru Democratie, decernat anual de Ratiu Family Charitable Foundation, din Londra, si Centrul Ratiu pentru Democratie, din Turda    Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii, care pot reduce vizibilitatea soferului, risca amenzi de pana la 3.000 de lei, potrivit noului Cod Rutier

Seful mascatilor din cadrul IPJ Timis, decorat cu Emblema de Onoare a Politiei Romane, alaturi de alti doi ofiteri. “Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis”, le-a transmis prefectul Eva Andreas

Trei ofiteri de politie din Timis au primit decoratii cu prilejul aniversarii Centenarului Marii Unirii, in cadrul unei sedinte festive care a avut loc, in 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Este vorba despre comisarului sef Alin Petecel, inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, si comisarul sef Daniel Milincu, seful Serviciului Actiuni Speciale, carora li s-a decernat Emblema de Onoare a Politiei Romane, precum si inspectorul de politie Sebastian Peiov, ofiter in cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Orasului Faget, care a primit Distinctia de Serviciu pentru “indeplinirea in conditii deosebite a misiunilor incredintate”.

Politistul a atras atentia sefilor din cadrul IGPR, dupa ce a reusit sa duca la bun sfarsit ancheta dintr-un complex dosar de braconaj, cu ramificatii atat in Timis, cat si Hunedoara.

De remarcat ca Emblema de Onoare a Politiei Romane se confera pentru fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului Politiei Romane, pentru fapte de eroism savarsite pe timpul indeplinirii misiunilor si pentru servicii deosebite aduse Politiei Romane.

“Felicitari domnului inspector sef al IPJ Timis, Alin Petecel, comisarului sef Daniel Milincu si inspectorului de politie Sebastian Peiov pentru serviciile deosebite pe care le depun pentru mentinerea sigurantei noastre cotidiene. Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis si cel mai frumos multumesc este Emblema de Onoare a Politiei Romane, acum, in prag de Centenar”, a fost mesajul prefectului de Timis, Eva Andreas, adresat celor trei politisti timiseni.

De asemenea, la sediul I.P.J Timis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei – 1 Decembrie 2018, au fost avansati in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, 15 ofiteri si 15 agenti de politie. Acestia s-au remarcat, in mod deosebit, in executarea misiunilor incredintate. (I.P.)

 

4 Responses to Seful mascatilor din cadrul IPJ Timis, decorat cu Emblema de Onoare a Politiei Romane, alaturi de alti doi ofiteri. “Sunteti un motiv de mandrie pentru judetul Timis”, le-a transmis prefectul Eva Andreas

 1. Nea Red says:

  Nea daniele, imi place maxim titlul articolului. “Seful mascatilor si alti doi ofiteri” : unul din Faget si unul de-i zice Alin Petecel. Felicitari ! Ajunsesi in culmea gloriei. Te-am invatat de bine si nici tu n-ai fost chiar autist….. Eu zic sa savurezi momentul, s-apoi hai alaturi de noi in clubul pensionarilor, ca mai mult de-atat nu stiu, zau, ce pot astia sa-ti mai dea.
  La multi ani Politisti Romani, La Multi Ani Romania, La Multi Ani nea Aline !!!

 2. Pierre says:

  Daniel Milincu, un politist adevarat! merita toate felicitarile pentru ce a facut impreuna cu baietii de la SAS!

 3. Roibul says:

  Nea Aline te-ai PETICIT și tu lângă ei , chiar ești meritoriu .

 4. a3 says:

  Stima pentru Daniel Milincu!Alin un Bitcoin!

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: