BREAKING NEWS! Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru 2019, iar procurorul George Solomon este noul vicepresedinte al institutiei     Politistul din Checea batut de tigani a fost diagnosticat cu "fractură de os temporal cu infundare, hematom epicranian" si a fost operat la Spitalul Judetean din Timisoara    Drumarii din Timis au descoperit intr-o parcare de pe DN6, situata in apropierea localitatii Sandra, un pistol cu bile, pe care l-au predat organelor de politie    Dezbaterile pe Legea pensiilor au fost amanate pentru saptamana viitoare, din cauza ca PSD nu mai detine majoritatea in Camera Deputatilor si are nevoie de voturile UDMR     Judecatoarea Camelia Bogdan a primit Premiul Ion Ratiu pentru Democratie, decernat anual de Ratiu Family Charitable Foundation, din Londra, si Centrul Ratiu pentru Democratie, din Turda    Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii, care pot reduce vizibilitatea soferului, risca amenzi de pana la 3.000 de lei, potrivit noului Cod Rutier

Captura de droguri a jandarmilor din Timisoara! Un dealer din Resita, prins in timp ce incerca sa vanda prafuri si pastile de risc

Un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara care-si desfasura serviciul de ordine publica a depistat, duminica dimineata, in jurul orei 4, o persoana care avea asupra sa substante interzise. Aceasta se afla intr-un autoturism, care stationa intr-o parcare situata in Calea Sagului, din municipiul Timisoara.

Persoana depistata era insotita, iar la vederea echipajului de jandarmi a avut un comportament suspect.

Jandarmii au procedat la stabilirea identitatii acestora, urmata de efectuarea unui control preventiv, moment in care au descoperit, ascunde in autoturism, opt pliculete din staniol continand un praf de culoare alba si 15 pastile despre care exista suspiciunea ca au efect halucinogen.

Persoana care, de la inceput a avut un comportament suspect, a declarat ca drogurile gasite in autoturism ii apartin. Ea a fost identificata, fiind un tanar in varsta de 22 de ani, cu domiciliul in municipiul Resita, judetul Caras-Severin.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara,  s-au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”. (I.P.)

 

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: