BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

Captura de droguri a jandarmilor din Timisoara! Un dealer din Resita, prins in timp ce incerca sa vanda prafuri si pastile de risc

Un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara care-si desfasura serviciul de ordine publica a depistat, duminica dimineata, in jurul orei 4, o persoana care avea asupra sa substante interzise. Aceasta se afla intr-un autoturism, care stationa intr-o parcare situata in Calea Sagului, din municipiul Timisoara.

Persoana depistata era insotita, iar la vederea echipajului de jandarmi a avut un comportament suspect.

Jandarmii au procedat la stabilirea identitatii acestora, urmata de efectuarea unui control preventiv, moment in care au descoperit, ascunde in autoturism, opt pliculete din staniol continand un praf de culoare alba si 15 pastile despre care exista suspiciunea ca au efect halucinogen.

Persoana care, de la inceput a avut un comportament suspect, a declarat ca drogurile gasite in autoturism ii apartin. Ea a fost identificata, fiind un tanar in varsta de 22 de ani, cu domiciliul in municipiul Resita, judetul Caras-Severin.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara,  s-au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: