EXCLUSIV! Inca un politist din Timisoara, avansat la gradul de chestor. Seful Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera si-a vazut visul cu ochii

Sarbatoarea centenarului Marii Uniri a adus zeci de avansari si medalii de merit pentru politistii si jandarmii din Timis, inclusiv pentru seful IPJ Timis, comisarul-sef Alin Petecel, care a fost decorat cu Emblema de Onoare a Politiei Romane.


In timp ce fericitii castigatori ai unei medalii sau a unui grad profesional si-au facut fotografii si le-au distribuit in spatiul public, despre cea mai spectaculoasa avansare in grad a unui politist din Timis nu s-a vorbit mai deloc.

Este vorba despre comisarul-sef Giurea Tiberiu-Gim, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Timisoara, care si-a vazut visul cu ochii: a fost avansat la gradul profesional de chestor de politie.

Astfel, seful politistilor de frontiera din vestul tarii intra in selecta galerie a generalilor MAI din Timis, alaturi de Ioan Mirescu, Dorel Andras, Mircea Chirila, Mihai Benga, Constantin Radoi sau Ioan Bala.

De altfel, surse din cadrul ITPF ne-au dezvaluit ca actiunea cu puternic impact public, descinderile, perchezitiile si retinerile care au dus la dezmembrarea unei retele de trafic de migranti, din care faceau parte si doua firme de taxi din Timisoara, nu intamplator au fost programate in data de 28 noiembrie, cu doua zile inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa semneze decretele de avansare in grad a nu mai putin de 47 de colonei si comisari sef… (G.I.)

 

3 thoughts on “EXCLUSIV! Inca un politist din Timisoara, avansat la gradul de chestor. Seful Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera si-a vazut visul cu ochii

  1. Mare pacat ca nu l-a avansat general si pe Petecel Aurelian ca s-a implicat si au fost rezultate… Poate anul viitor. Are tot ce-i trebe e tanar, dornic de afirmare, e si aspru cand trebuie, e πizdos.

  2. Auzi, iti spun eu ca nu-i mare lucru sa ajungi general… Eu spre exemplu, aveam partia facuta…. ii scrisesem lui Mos Craciun o scrisoare superba in care-i detaliam toate bune si rele ce-am facut si-l rugam sa-mi aduca o stea. I-am scris chiar si de televizor ( ca eu mi-s tare cinefil) sa nu-mi aduca, ca-l primisem de la alt mos. Insa ca facut, fraiera de de secretara a gresit adresa si a trimis scrisoarea la d.n.a. Partea amuzanta este ca, mistocar cum sunt, i-am lasat asa zisa adresa a lui Mosu, si lui nea Sorin. Buna gluma, nu ?
    Asa ca nea Aline, vazi ca Mosu sta in Laponia , nu in Timisoara !!!

Leave a Reply