BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

AVE! Apar primele critici dure ale Aliantei Vestului. “Condamn initiativele publice si nepublice ale romanilor, gata sa se lepede de Regat si sa-si faca propria lor republica”, spune Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), critica dur crearea Aliantei Vestului – parafata, sambata, in capitala Banatului, de primarii municipiilor Timisoara, Arad, Oradea si Cluj-Napoca – si sustine ca se urmareste crearea unei republici separate, in contextul in care administratia de la Bucuresti este acuzata o proasta administrare.

Aceasta initiativa este cu mult mai grava decat orice lege a UDMR, pentru ca acei primari nu mai reprezinta comunitatea maghiara, ci au fost alesi de etnici romani, in majoritatea lor.

Nu doar UDMR isi doreste o Transilvanie independenta de jure sau de facto, ci periculoase sunt, in viziunea mea, initiativele publice si nepublice ale romanilor gata sa se lepede de Regat si sa-si faca propria lor republica, sub aparenta proastei administrari.

Aceasta initiativa (Alianta Vestului n.n.), cu scopurile declarate si asumate, promoveaza si accelereaza scenariile unor tari sau puteri care vad in Romania o tara prea mare si prea puternica.

Condamn, asadar, acest tip de initiativa, cum este asa-zisa Alianta a Vestului, care este o miscare oportunista, dar care poate face mult rau, insa care exploateaza haosul de la Bucuresti si nesfarsitele razboaie politice ce obosesc chiar si pe cel mai optimist cetatean.

Daca Bucurestiul nu se trezeste la timp va fi doar o problema de timp pana cand Romania va fi dezmembrata teritorial”, a declarat Alexandru Cumpanasu. (Mara Ion)

3 Responses to AVE! Apar primele critici dure ale Aliantei Vestului. “Condamn initiativele publice si nepublice ale romanilor, gata sa se lepede de Regat si sa-si faca propria lor republica”, spune Alexandru Cumpanasu

 1. Ghita says:

  Mascariciul asta este un impostor de cea mai joasa speta ! ONG-ist cu birou in sediul MAI
  atotstiutor . Traficant de influenta , se vrea un formator de opinie. Cand apare la TV e plin de masti . Un personaj josnic ! Ar fi interesant de aflat ce-l reconada si ce studii are reporterul ambasadorilor.

 2. Carmen Obirsanu says:

  Oamenii au uneori un comportament de care dupa ce se linistesc si evalueaza la rece situatia le este ciuda si rusine.
  Esenta si scopul acestei aliante profund nelegale si anticonstitutionale este diferit de la un semnatar la altul.
  In primul rind alianta este nelegala intrucit alianta a doua sau mai multe municipalitati nu o poate decide primarul ci doar consiliul local compus din reprezentantii oamenilor.
  Promisiunile celor 4 panarame sint desarte:
  Cum sa ai tren de mare viteza daca Ministerul de resort nu schimba calea ferata? Deci cum te intorci tot de statul roman dai si atunci cum pretinzi ca vrei sa te separi chiar si financiar de autoritatea care iti plateste baza dezvoltarii?
  Falca are interesul de a capta atentia publica pentru alegerile europarlamentare
  Boc vrea sa revina in Bucuresti ca politician
  Mata vopsita a vrut sa apara ca se razbuna impotriva tuturor
  Primarui Oradei nu pricepea nimic
  Asa ca patru papagali a pozat calcand in picioare Constitutia Romaniei.
  HUO Robu , Falca , Boc si celalalt tembel!

Leave a Reply

%d bloggers like this: