BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Tigari de contrabanda in valoare de 40.000 de euro abandonate de traficanti, dupa ce politistii de frontiera au facut uz de arma

Politistii defrontiera suceveni au capturat, duminica dimineata, 20 de colete cu 16.000 depachete de tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana, in valoare de187.200 lei, abandonate de un grup de barbati surprinsi pe frontiera, in zonalocalitatii Straja, acestia dispersandu-se dupa ce au fost trase trei focuri deavertisment.

“In jurul orei 2,15, lucratorii nostri au observat pe raza localitatii de frontiera Straja, judetul Suceava, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce si, deoarece acestia nu s-au supus, au fost trase trei focuri de avertisment in plan vertical. In acel moment, barbatii au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite.

Imediat au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor masuri de cercetare sisupraveghere a zonei”, a  comunicat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.  

Astfel, la fata locului au fost descoperite 20 de colete care contineau cantitatea de 16.000 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 187.200 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, mai precizeaza sursa citata.(V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: