BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

Tigari de contrabanda in valoare de 40.000 de euro abandonate de traficanti, dupa ce politistii de frontiera au facut uz de arma

Politistii defrontiera suceveni au capturat, duminica dimineata, 20 de colete cu 16.000 depachete de tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana, in valoare de187.200 lei, abandonate de un grup de barbati surprinsi pe frontiera, in zonalocalitatii Straja, acestia dispersandu-se dupa ce au fost trase trei focuri deavertisment.

“In jurul orei 2,15, lucratorii nostri au observat pe raza localitatii de frontiera Straja, judetul Suceava, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce si, deoarece acestia nu s-au supus, au fost trase trei focuri de avertisment in plan vertical. In acel moment, barbatii au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite.

Imediat au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor masuri de cercetare sisupraveghere a zonei”, a  comunicat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.  

Astfel, la fata locului au fost descoperite 20 de colete care contineau cantitatea de 16.000 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 187.200 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, mai precizeaza sursa citata.(V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: