BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Tigari de contrabanda in valoare de 40.000 de euro abandonate de traficanti, dupa ce politistii de frontiera au facut uz de arma

Politistii defrontiera suceveni au capturat, duminica dimineata, 20 de colete cu 16.000 depachete de tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana, in valoare de187.200 lei, abandonate de un grup de barbati surprinsi pe frontiera, in zonalocalitatii Straja, acestia dispersandu-se dupa ce au fost trase trei focuri deavertisment.

“In jurul orei 2,15, lucratorii nostri au observat pe raza localitatii de frontiera Straja, judetul Suceava, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce si, deoarece acestia nu s-au supus, au fost trase trei focuri de avertisment in plan vertical. In acel moment, barbatii au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite.

Imediat au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor masuri de cercetare sisupraveghere a zonei”, a  comunicat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.  

Astfel, la fata locului au fost descoperite 20 de colete care contineau cantitatea de 16.000 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 187.200 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, mai precizeaza sursa citata.(V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: