BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

VIDEO! Parodia in care este persiflat Nicolae Robu si ceilalti primari din Alianta Vestului, virala pe retelele de socializare! Costumati in mariachi, cei patru danseaza pe ritmurile unui colind celebru

O parodie video in care sunt persiflati primarii din Alianta Vestului, pe fundalul sonor al colindului Feliz Navidad, adevenit virala pe internet, in ultimile zile.

Animatia lansata in spatiul virtual, pe Youtube, a fost capturata si “etichetata” de o publicatie din Arad, in tentativa unei promovari facile, insa acest monopol de situatie nu i-a impiedicat pe internauti sa o distribuie pe toate retelele de socializare.

In animatia video, Nicolae Robu, Gheorghe Falca, Emil Boc si Ilie Bolojan isi fac aparitia „costumati” in mariachi, purtand pe cap spectaculoase sombrero si cantand la diverse instrumente cu corzi, in timp ce primarul Timisoarei, Nicolae Robu, ii acompaniaza la maracas. Totodata, cei patru sunt surprinsi dansand caraghios pe ritmurile uneia dintre cele mai cunoscute melodii de Craciun.

Un cadou extrem de amuzant si, in acelasi timp, ironic adresat celor patru primari, care, prin intermediul Aliantei Vestului, considera ca au descoperit si brevetat, in premiera, conceptul de autonomie financiara fata de Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: