BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

VIDEO! Parodia in care este persiflat Nicolae Robu si ceilalti primari din Alianta Vestului, virala pe retelele de socializare! Costumati in mariachi, cei patru danseaza pe ritmurile unui colind celebru

O parodie video in care sunt persiflati primarii din Alianta Vestului, pe fundalul sonor al colindului Feliz Navidad, adevenit virala pe internet, in ultimile zile.

Animatia lansata in spatiul virtual, pe Youtube, a fost capturata si “etichetata” de o publicatie din Arad, in tentativa unei promovari facile, insa acest monopol de situatie nu i-a impiedicat pe internauti sa o distribuie pe toate retelele de socializare.

In animatia video, Nicolae Robu, Gheorghe Falca, Emil Boc si Ilie Bolojan isi fac aparitia „costumati” in mariachi, purtand pe cap spectaculoase sombrero si cantand la diverse instrumente cu corzi, in timp ce primarul Timisoarei, Nicolae Robu, ii acompaniaza la maracas. Totodata, cei patru sunt surprinsi dansand caraghios pe ritmurile uneia dintre cele mai cunoscute melodii de Craciun.

Un cadou extrem de amuzant si, in acelasi timp, ironic adresat celor patru primari, care, prin intermediul Aliantei Vestului, considera ca au descoperit si brevetat, in premiera, conceptul de autonomie financiara fata de Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: