BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

DOLIU! Politist de frontiera inmormantat cu onoruri militare, dupa ce a decedat in timpul unei misiuni de patrulare pe fasia verde (VIDEO)

Politistul de frontiera Dumitru Biru, agent sef adjunct in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, Sectorul Politiei de Frontiera Vicovu de Sus, care a sucombat in timpul unei misiuni de patrulare la granita cu Ucraina, a fost inmormantat cu onoruri militare.

La slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti si ceremonialul funebru care au avut loc, astazi, in orasul Vicovu de Sus, au participat sute de persoane, membri de familie, colegi, cunoscuti si prieteni, care, in acordurile fanfarei militare, l-au condus pe ultimul drum pe Mity, unul dintre cei mai cunoscuti gospodari ai comunitatii.

Tristi si extrem de abatuti, camarazii politistului prezenti la inmormantare nu si-au putut explica, nici la patru zile de la producerea tragediei, motivul disparitiei fulgeratoare a colegului lor. Mai cu seama ca acesta nu a acuzat, in ultimii ani, vreo afectiune care sa-i fi amenintat in vreun fel sanatatea.

“A fost un om bun, ajuta pe oricine avea nevoie. Facea de toate, de la interioarele caselor in constructie, pana la taierea animalelor. Noi chiar ne programasem ca, anul viitor, sa-l angajam macelar si la noi. Facea mezeluri foarte bune. Cine sa stie de ce s-a stins? Era sanatos tun, chiar a fost in Ucraina, la revelionul lor, unde avea rude, si ne spunea cat de tare s-a distrat. Atat a fost sa-i fie. Dumnezeu sa-l ierte!”, a povestit un vecin, prezent la inmormantare.

Reamintim ca, in data de 18 ianuarie, in jurul orei 12,30, Biru Dumitru a decedat la Spitalul Municipal Radauti, dupa ce, in timpul unei misiuni de patrulare pe fasia verde, a acuzat dureri in piept si a fost la un pas sa-si piarda cunostinta.

Si-a revenit in fire, oarecum, nu a avut nevoie de ajutor sa urce in ambulanta, apoi a coborat pe propriile picioare, insa starea sa s-a agravat sever la spital, unde, in ciuda eforturilor, medicii nu au reusit sa-l mentina in viata.

Cauzele mortii urmeaza sa fie stabilite de catre medicii legisti de la Morga Spitalului din Falticeni. Peste cateva zile, Biru Dumitru ar fi implinit 47 de ani. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: