BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Cu pistolul la cingatoare, prin centrul Timisoarei! Politistii locali au retinut un individ care avea asupra sa, la vedere, o arma Rutger P345

Politistii locali aflati in patrulare in zona centrala a Timisoarei au identificat, marti, la orele pranzului, un individ care se plimba nestingherit pe bulevardul Regele Carol I, purtand la cingatoare un pistol.

Acesta a fost oprit si legitimat de oamenii legii, stabilindu-se ca se numeste E.A., 34 de ani, din Timisoara, si ca nu are niciun fel de document care sa-i permita detinerea unei arme.

Asupra acestuia se afla un pistol marca Ruger P 345, de culoare neagra, cu aer comprimat, pe care a declarat ca l-a achizitionat de la magazinul cu ustensile de vanatoare si pescuit, pentru autoaparare.

Cel in cauza a predat politistilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere a unei arme fara a avea permis in acest sens.

Tot un echipaj al Politiei Locale Timisoara, care-si face rondul pe bulevardul Revolutiei 1989, a decis sa opreasca si sa legitimeze un individ, care alerga pe strada, ascunzand ceva sub bluza de trening cu care era imbracat. Mai cu seama ca la vederea politistilor locali, acesta a devenit agitat.

Cel in cauza a fost perchezitionat de politistii locali, care au constatat ca sub haina ascundea produse cosmetice. Intrebat de ce fugea, acesta a recunoscut ca a sustras bunurile din magazinul DM, de pe str. Proclamatia de la Timisoara, pe care intentiona sa le comercializeze.

Barbatul a fost identificat in persoana lui P.B., de 29 de ani, cu domiciliul in localitatea timiseana Banloc. Cel in cauza a fost predat politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: