BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

DOLIU IN PSD! Lider social-democrat din vestul tarii, decedat intr-un spital din Timisoara! A fost secretar de stat in Guvernul Grindeanu

Aradeanul Cristian Videscu, fost secretar de stat in Ministerul Culturii, a decedat la doar 37 de ani. Acesta era internat intr-un spital din Timisoara de peste doua luni, fiind bolnav de TBC, iar inima sa a incetat sa mai bata in cursul acestei dimineti.

Mihai Fifor a anuntat, public, marti dimineata, decesul lui Cristian Videscu, fost secretar de stat in Guvernul Grindeanu, fost consilier in CJ Arad, vicepresedinte al PSD Arad.

„Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Cristian Videscu a fost unul dintre tinerii din PSD Arad care s-a implicat activ in politica si a reusit sa avanseze, treptat, pana la nivelul de secretar de stat in Guvernul Grindeanu.

Dupa cum scrie presa din Arad, Cristian Videscu a intrat in PSD in 2006, fiind, rand pe rand, presedinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad, coordonator al Departamentului Sinteza si Comunicare Publica infiintat la nivelul Consiliului Organizatiei Judetene PSD Arad, sef al Biroului de Presa al PSD Arad, secretar in cadrul Secretariatului Executiv al organizatiei Judetene PSD Arad, coordonator al Directiei Organizare – Structuri Interne, vicepresedinte PES activists Romania pentru Regiunea V Vest, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD Arad.

De asemenea, in iunie 2016, Videscu a fost ales pe listele consilierilor judeteni PSD Arad, pozitie pe care a ocupat-o pana in februarie 2017, cand a fost chemat la București pentru a fi numit secretar de stat in cadrul Departamentului Centenar.

Pe langa activitatea sa politica, Cristian Videscu a fost implicat si in mass-media, fiind editor atât in cadrul cotidianului „Agenda”, cat si a publicatiei „Flacara Rosie” din Arad. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: