BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

DOLIU IN PSD! Lider social-democrat din vestul tarii, decedat intr-un spital din Timisoara! A fost secretar de stat in Guvernul Grindeanu

Aradeanul Cristian Videscu, fost secretar de stat in Ministerul Culturii, a decedat la doar 37 de ani. Acesta era internat intr-un spital din Timisoara de peste doua luni, fiind bolnav de TBC, iar inima sa a incetat sa mai bata in cursul acestei dimineti.

Mihai Fifor a anuntat, public, marti dimineata, decesul lui Cristian Videscu, fost secretar de stat in Guvernul Grindeanu, fost consilier in CJ Arad, vicepresedinte al PSD Arad.

„Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Cristian Videscu a fost unul dintre tinerii din PSD Arad care s-a implicat activ in politica si a reusit sa avanseze, treptat, pana la nivelul de secretar de stat in Guvernul Grindeanu.

Dupa cum scrie presa din Arad, Cristian Videscu a intrat in PSD in 2006, fiind, rand pe rand, presedinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad, coordonator al Departamentului Sinteza si Comunicare Publica infiintat la nivelul Consiliului Organizatiei Judetene PSD Arad, sef al Biroului de Presa al PSD Arad, secretar in cadrul Secretariatului Executiv al organizatiei Judetene PSD Arad, coordonator al Directiei Organizare – Structuri Interne, vicepresedinte PES activists Romania pentru Regiunea V Vest, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD Arad.

De asemenea, in iunie 2016, Videscu a fost ales pe listele consilierilor judeteni PSD Arad, pozitie pe care a ocupat-o pana in februarie 2017, cand a fost chemat la București pentru a fi numit secretar de stat in cadrul Departamentului Centenar.

Pe langa activitatea sa politica, Cristian Videscu a fost implicat si in mass-media, fiind editor atât in cadrul cotidianului „Agenda”, cat si a publicatiei „Flacara Rosie” din Arad. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: