BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

GRIPA face ravagii in Timis! Inca doua persoane au decedat din cauza virusului de tip A, ambele nefiind vaccinate antigripal

La nici doua zile dupa decesul unui bebelus de 11 luni, care, vineri, a fost internat la Spitalul de Copii din Timisoara, cu distrofie musculara, insa, sambata, a fost transferat de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva de gripa, alte doua persoane au murit din aceeasi cauza.

O femeie in varsta de 48 de ani, avand conditii medicale preexistente si fiind nevaccinata antigripal si-a pierdut viata, luni, 28 ianuarie. Aceasta era confirmata cu virusul gripal tip A, au comunicat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Tot ieri, in Timis, a murit o alta femeie, in varsta de 64 de ani, confirmata cu virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente si fara vaccin antigripal. Pana in prezent, la nivelul intregii tari, gripa a ucis 47 de persoane.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca Romania este in pragul unei epidemii de gripa, precizand ca pentru a putea fi declarata stare de epidemie trebuie ca numarul cazurilor diagnosticate cu gripa sa fie mai mare decat cel estimat. Sorina Pintea a spus ca va face publice datele chiar astazi…(M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: