BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

GRIPA face ravagii in Timis! Inca doua persoane au decedat din cauza virusului de tip A, ambele nefiind vaccinate antigripal

La nici doua zile dupa decesul unui bebelus de 11 luni, care, vineri, a fost internat la Spitalul de Copii din Timisoara, cu distrofie musculara, insa, sambata, a fost transferat de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva de gripa, alte doua persoane au murit din aceeasi cauza.

O femeie in varsta de 48 de ani, avand conditii medicale preexistente si fiind nevaccinata antigripal si-a pierdut viata, luni, 28 ianuarie. Aceasta era confirmata cu virusul gripal tip A, au comunicat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Tot ieri, in Timis, a murit o alta femeie, in varsta de 64 de ani, confirmata cu virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente si fara vaccin antigripal. Pana in prezent, la nivelul intregii tari, gripa a ucis 47 de persoane.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca Romania este in pragul unei epidemii de gripa, precizand ca pentru a putea fi declarata stare de epidemie trebuie ca numarul cazurilor diagnosticate cu gripa sa fie mai mare decat cel estimat. Sorina Pintea a spus ca va face publice datele chiar astazi…(M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: