BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

GRIPA face ravagii in Timis! Inca doua persoane au decedat din cauza virusului de tip A, ambele nefiind vaccinate antigripal

La nici doua zile dupa decesul unui bebelus de 11 luni, care, vineri, a fost internat la Spitalul de Copii din Timisoara, cu distrofie musculara, insa, sambata, a fost transferat de urgenta la Spitalul de Boli Infectioase, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva de gripa, alte doua persoane au murit din aceeasi cauza.

O femeie in varsta de 48 de ani, avand conditii medicale preexistente si fiind nevaccinata antigripal si-a pierdut viata, luni, 28 ianuarie. Aceasta era confirmata cu virusul gripal tip A, au comunicat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Tot ieri, in Timis, a murit o alta femeie, in varsta de 64 de ani, confirmata cu virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente si fara vaccin antigripal. Pana in prezent, la nivelul intregii tari, gripa a ucis 47 de persoane.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca Romania este in pragul unei epidemii de gripa, precizand ca pentru a putea fi declarata stare de epidemie trebuie ca numarul cazurilor diagnosticate cu gripa sa fie mai mare decat cel estimat. Sorina Pintea a spus ca va face publice datele chiar astazi…(M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: