BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Pompierii si politistii din Timisoara au stabilit cauzele incendiului care a distrus aproape complet masina unui procuror! VEZI cum a ajuns focul la masina magistratului

Ghinion teribil pentru Dragos Olteanu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, a carui masina a fost distrusa in proportie de 60 la suta, in urma unui incendiu produs, marti dimineata, intr-o parcare de pe strada Colonel Enescu, din zona ultracentrala a orasului.

Desi initial s-a speculat faptul ca focul ar fi fost pus intentionat de persoane necunoscute, avand in vedere ca Dragos Olteanu coordoneaza ancheta in mai multe dosare cu hotii de buzunare din Timisoara, pompierii de la ISU Banat, impreuna cu politistii care s-au deplasat la fata locului, au stabilit ca nici vorba de “atac mafiot” sau “mana criminala”.

Bolidul Hyundai al procurorului, care a fost parcat langa o rampa de gunoi, s-a aprins, pur si simplu, de la un tomberon in care au luat foc materialele combustibile.

Interventia pompierilor de la ISU Banat a avut loc imediat dupa ora 6 si, astfel, s-a evitat extinderea flacarilor si la alte autoturime sau imobile din zona.

“Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca focul nu a fost pus intentionat, ci incendiul s-a datorat unui foc deschis in spatiu deschis. Mai exact, autoturismul a luat foc de la un tomberon in care au ars materiale combustibile. Cauzele incendiului au fost confirmate si de colegii de la ISU Banat”, ne-a comunicat Autora Voicila, purtatorul de cuvant al IPJ Timis. Politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: