Inca o casa salvata de la incendiu de pompierii din Timisoara! Interventie dificila la un imobil construit pe un camp din Mosnita Noua

Pompierii de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina, miercuri, in jurul orei 13, pentru lichidarea unui incendiu la acoperisul unei case din comuna Mosnita Noua.


La locul interventiei s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara mecanica, un echipaj SMURD, 3 ofiteri si 22 de subofiteri.

Interventia a fost ingreunata de lipsa hidrantilor in apropierea locuintei incendiate si de imposibilitatea folosirii autoscarii de interventie.

Strada nefiind asfaltata, a fost imposibila amplasarea/calarea acesteia. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. In urma incendiului, a ars acoperisul si mansarda locuintei, pe o suprafata de aproximativ 70 mp.

La momentul transmiterii comunicatului de catre Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis, incendiul era lichidat si se lucra pentru identificarea focarelor ascunse, pentru lichidarea efectelor negative ale flacarilor si pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea incendiului. (I.P.)

Leave a Reply