BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Inca o casa salvata de la incendiu de pompierii din Timisoara! Interventie dificila la un imobil construit pe un camp din Mosnita Noua

Pompierii de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina, miercuri, in jurul orei 13, pentru lichidarea unui incendiu la acoperisul unei case din comuna Mosnita Noua.

La locul interventiei s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara mecanica, un echipaj SMURD, 3 ofiteri si 22 de subofiteri.

Interventia a fost ingreunata de lipsa hidrantilor in apropierea locuintei incendiate si de imposibilitatea folosirii autoscarii de interventie.

Strada nefiind asfaltata, a fost imposibila amplasarea/calarea acesteia. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. In urma incendiului, a ars acoperisul si mansarda locuintei, pe o suprafata de aproximativ 70 mp.

La momentul transmiterii comunicatului de catre Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis, incendiul era lichidat si se lucra pentru identificarea focarelor ascunse, pentru lichidarea efectelor negative ale flacarilor si pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea incendiului. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: