BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Inca o casa salvata de la incendiu de pompierii din Timisoara! Interventie dificila la un imobil construit pe un camp din Mosnita Noua

Pompierii de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina, miercuri, in jurul orei 13, pentru lichidarea unui incendiu la acoperisul unei case din comuna Mosnita Noua.

La locul interventiei s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara mecanica, un echipaj SMURD, 3 ofiteri si 22 de subofiteri.

Interventia a fost ingreunata de lipsa hidrantilor in apropierea locuintei incendiate si de imposibilitatea folosirii autoscarii de interventie.

Strada nefiind asfaltata, a fost imposibila amplasarea/calarea acesteia. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. In urma incendiului, a ars acoperisul si mansarda locuintei, pe o suprafata de aproximativ 70 mp.

La momentul transmiterii comunicatului de catre Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis, incendiul era lichidat si se lucra pentru identificarea focarelor ascunse, pentru lichidarea efectelor negative ale flacarilor si pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea incendiului. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: