BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Un nou director general la Directia Finantelor Publice Timisoara! Resiteanca Mihaela Nicola a revenit acasa dupa o detasare de 3 ani in structura centrala a ANAF

Nici macar o luna n-a rezistat masonul Ioan Ladislau Elek in functia de director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, de care apartin administratiile judetene din vestul tarii.

Incepand de astazi, prin Ordin al presedintelui ANAF, functia de director general al DGRFP Timisoara a fost preluata de Mihaela Nicola, fosta sefa a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Caras-Severin.

Aceasta numire vine la putin timp de la revenirea Mihaelei Nicola acasa, de la Bucuresti, tinand cont de faptul ca, din ianuarie 2016 si pana la finalul anului trecut, aceasta a fost detasata la Directia de Audit Intern din cadrul ANAF.

In urma acestei avansari la DGRFP Timisoara, este posibil ca la conducerea AJFP Caras-Severin sa revina Monica Dimcea, de la compartimentul Juridic al institutiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: