BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Un nou director general la Directia Finantelor Publice Timisoara! Resiteanca Mihaela Nicola a revenit acasa dupa o detasare de 3 ani in structura centrala a ANAF

Nici macar o luna n-a rezistat masonul Ioan Ladislau Elek in functia de director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, de care apartin administratiile judetene din vestul tarii.

Incepand de astazi, prin Ordin al presedintelui ANAF, functia de director general al DGRFP Timisoara a fost preluata de Mihaela Nicola, fosta sefa a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Caras-Severin.

Aceasta numire vine la putin timp de la revenirea Mihaelei Nicola acasa, de la Bucuresti, tinand cont de faptul ca, din ianuarie 2016 si pana la finalul anului trecut, aceasta a fost detasata la Directia de Audit Intern din cadrul ANAF.

In urma acestei avansari la DGRFP Timisoara, este posibil ca la conducerea AJFP Caras-Severin sa revina Monica Dimcea, de la compartimentul Juridic al institutiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: