BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Un nou director general la Directia Finantelor Publice Timisoara! Resiteanca Mihaela Nicola a revenit acasa dupa o detasare de 3 ani in structura centrala a ANAF

Nici macar o luna n-a rezistat masonul Ioan Ladislau Elek in functia de director general al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, de care apartin administratiile judetene din vestul tarii.

Incepand de astazi, prin Ordin al presedintelui ANAF, functia de director general al DGRFP Timisoara a fost preluata de Mihaela Nicola, fosta sefa a Administratiei Judetene a Finantelor Publice Caras-Severin.

Aceasta numire vine la putin timp de la revenirea Mihaelei Nicola acasa, de la Bucuresti, tinand cont de faptul ca, din ianuarie 2016 si pana la finalul anului trecut, aceasta a fost detasata la Directia de Audit Intern din cadrul ANAF.

In urma acestei avansari la DGRFP Timisoara, este posibil ca la conducerea AJFP Caras-Severin sa revina Monica Dimcea, de la compartimentul Juridic al institutiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: