CULISE! De ce nu a reusit criminalul cu drujba din Timis sa dispara de la locul faptei inainte de venirea politistilor? Secretul care a ajutat la solutionarea in timp record a celei mai atroce crime din vestul tarii

Politistii din cadrul IPJ Timis au fost felicitati pentru solutionarea, in timp record, a celei mai atroce crime petrecute, vreodata, in vestul tarii, dupa ce l-au prins in mai putin de doua ore pe individul sadic care a decapitat un om cu drujba.


Totusi, acest dosar putea sa dea mari batai de cap criminalistilor formati la “scoala” comisarului sef Adrian Mester, poate chiar sa ramana cu AN, daca autorul crimei nu ar fi avut parte de un ghinion teribil in momentul in care, razbunat si plin de sange, a vrut sa dispara de la domiciliul victimei.

Surse din cadrul anchetei ne-au dezvaluit ca Dorin Muntean, 33 de ani, din Barzava, judetul Arad, si-a premeditat fapta in cel mai mic detaliu. Prima etapa din planul razbunarii a fost achizitionarea unei drujbe, cu o saptamana inainte de crima, iar ultima etapa tinea de disparitia de la locul faptei si, poate, refugierea in Spania, unde lucrase nu cu mult timp inainte.

In noaptea fatidica a ajuns la domiciliul victimei inspre orele diminetii, a comis fapta oribila, dupa care a fugit la BMW-ul parcat in apropiere, cel de la care a pornit toata tragedia, cu care urma sa dispara de la locul faptei. Doar ca, in momentul in care a incercat sa deschida portbagajul pentru a ascunde arma crimei, drujba, a realizat ca nu mai are cheile.

“Atat de tulburat era cand a ajuns la domiciliul victimei, incat, dupa ce si-a scos drujba, si-a inchis cheile in portbagaj. Tocmai de aceea s-a resemnat, si-a dat seama ca nu mai poate sa plece inainte de aparitia politiei”, ne-a dezvaluit unul dintre meseriasii care au participat la rezolvarea acestui caz.

De altfel, cand a fost retinut, individul a fost intrebat de ce este plin de sange pe haine, acesta raspunzand haotic ca s-a lovit la genunchi.

Conform comunicatului procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, in noaptea de 30/31.01.2019, inculpatul M.D.S, avand asupra sa o drujba, s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., imobil situat in localitatea Sinandrei, judetul Timis, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a taiat (decupat) usa de la intrarea in locuinta victimei.

“Dupa ce inculpatul a patruns in locuinta, la un moment dat victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, victima a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului. Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si, cu acea drujba, a ucis victima, taind-o in zona extremitatii cefalice, a bratelor si a trunchiului, victima fiind partial decapitata”, au mentionat procurorii de caz. (Vlad Enciu)
5 thoughts on “CULISE! De ce nu a reusit criminalul cu drujba din Timis sa dispara de la locul faptei inainte de venirea politistilor? Secretul care a ajutat la solutionarea in timp record a celei mai atroce crime din vestul tarii

 1. Cine e acest Adrian Meșter?!? De ce este pomenit numele lui ca si a unui profesionist? Marea realizare a activității sale profesionale a fost sa poarte cagula pe cap la descinderile vizănd funcționari mărunți cercetați de DGA cand își mai aveau rostul pe pământ .
  O fi vreun filozof in viață :))

 2. Ăsta meșter săracul, o fi avut vreun rost, că nu ne este clar. E prea destept pentru lumea asta, după cum spune un intelept in viață.

 3. Meșter este omul potrivit la locul potrivit…la momentul potrivit… ceva de genul. Nu îmi vin acum în minte exemplele, dar totuși voi face un efort…

  Momentul ăla când are loc un accident de circulație și nu știi ce să verifici mai întâi, în acele secunde când ești plin de adrenalină, nu știi pe ce să arunci ochii mai întâi, te pipăi să înțelegi dacă mai ești întreg, iar unul din trafic te roagă dacă nu poți să muți autoturismul că vrea să treacă…E Meșter.

  Momentul ăla când vine Ambulanța, îl pune pe bolnav pe targă să-l ducă la Urgențe și cineva din mulțime îl întreabă pe medic dacă nu poate să-i ia și lui tensiunea…E Meșter.

  Momentul ăla când un prost trebuie să rezolve două lucruri importante, tu te rogi să nu uite unul dintre cele două lucruri importante iar el le uită pe amândouă și nu mai răspunde la telefon… E Meșter.

  Na ceva de genul… nu știu dacă am dat exemplele cele mai concludente, important e că pe Meșter îl găsești tot timpul acolo unde te rogi să nu fie, e cireașa de pe tort, unde e câte o întâmplare cu polițiști, martori, suspecți, persoane vătămate, tot timpul apare câte un ”Meșter”.

Leave a Reply