BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara “achizitioneaza” servicii de avocatura pentru militarii care ar putea savarsi fapte de incalcare a legii. Criteriul de selectie, pretul cel mai scazut

Avocatii din Baroul Timis au fost instiintati ca pot depune oferte pentru incheierea unor contracte de asistenta si reprezentare juridica a jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara, conform unei solicitari venite din partea comndantului acestei unitati militare, colonelul Campan Remus-Ioan.

Astfel, prin intermediul adresei 89/08.02.2019, conducerea Baroului Timis a fost anuntata ca Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara intentioneaza sa incheie un acord cadrul, care va fi realizat in urma compararii onorariilor si a tuturor cheltuielilor suplimentare propuse de ofertanti, criteriul de atribuire stabilit prin caietul de sarcinii fiind “pretul cel mai scazut”.

Aceste contracte urmeaza sa se incheie in cazul in care cadre militare ale unitatii ar fi implicate ar fi implicate in savarsirea unor fapte de incalcare a legii, in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.

“Ofertele vor avea in vedere asistenta si reprezentare juridica pentru cadrele militare din Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara pe toata durata derularii procesului penal sau civil, defalcat, conform caietului de sarcini”, se mentioneaza in adresa trimisa Baroului Timis.

Caietul de sarcini poate fi consultat, de catre avocatii interesesati, pe siteul Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Dupa ce, in cadrul bugetului de stat pe 2019, Jandarmeriei i s-a alocat cu 520% mai multi bani pentru munitii si armament de tip de razboi, angajarea profilactica a unor avocati este un alt semn ca anul electoral 2019 este considerat unul deosebit de dificil pentru Jandarmerie. (G.I.)

One Response to Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara “achizitioneaza” servicii de avocatura pentru militarii care ar putea savarsi fapte de incalcare a legii. Criteriul de selectie, pretul cel mai scazut

  1. Nea Gica says:

    Buna ziua ! Sfat : e una Mona, cateva articole mai jos. E avocata si cica lucreaza pro bono. E bataioasa, cred ca e olteanca si mai are si premonitii.
    Mai ieftin de atat nu cred ca exista. Zic si eu….Mie imi dadu cu tifla de nu ma vazui , desi am si eu o oarece pregatire ……iti dai seama ce face asta la bara , ma refer in fata instantei….

Leave a Reply

%d bloggers like this: