BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

DEMITERE! Directorul Directiei Sanitara Veterinara Timis a fost schimbat din functie. Sanctiune sau promovarea unui medic controlat de PSD?

Aparitia pestei porcine in Timis si cantitatile mari de carne neconforma sau fara documente descoperite prin depozitele frigorifice din Timisoara se pare ca a provocat nemultumirea sefilor Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, care au decis sa aplice sanctiuni.

Astfel, de la 1 martie, directorul general al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Timis, medicul veterinar Adrian Popa, a fost demis din functie, in locul sau fiind avansat, pana la organizarea unui concurs, directorul adjunct, Cristina Popa.

Fostul director, care a condus institutia timp de 8 ani – dupa ce l-a inlocuit fortat pe fruntasul PDL-ist Pompilius Smutea, care nu a mai fost sustinut de seful sau pe linie politica, Constantin Ostaficiuc – a fost mutat pe o functie inferioara, de sef de serviciu.

Desi, exista voci care spun ca aceasta schimbare are caracter politic, in conditiile in care Adrian Popa a fost sustinut de UNPR, iar Cristina Popa de PSD, aceasta speculatie nu se sustine, in conditiile in care UNPR este in opozitie de cativa ani, perioada in care progresistul a fost mentinut in functie.

„Nu stiu motivul pentru care am fost schimbat. Mergem inainte. Doamna Popa stie ce are de facut, este adjuncta de un an si jumatate”, a declarat Adrian Popa pentru presa locala. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: