BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

DEMITERE! Directorul Directiei Sanitara Veterinara Timis a fost schimbat din functie. Sanctiune sau promovarea unui medic controlat de PSD?

Aparitia pestei porcine in Timis si cantitatile mari de carne neconforma sau fara documente descoperite prin depozitele frigorifice din Timisoara se pare ca a provocat nemultumirea sefilor Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, care au decis sa aplice sanctiuni.

Astfel, de la 1 martie, directorul general al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Timis, medicul veterinar Adrian Popa, a fost demis din functie, in locul sau fiind avansat, pana la organizarea unui concurs, directorul adjunct, Cristina Popa.

Fostul director, care a condus institutia timp de 8 ani – dupa ce l-a inlocuit fortat pe fruntasul PDL-ist Pompilius Smutea, care nu a mai fost sustinut de seful sau pe linie politica, Constantin Ostaficiuc – a fost mutat pe o functie inferioara, de sef de serviciu.

Desi, exista voci care spun ca aceasta schimbare are caracter politic, in conditiile in care Adrian Popa a fost sustinut de UNPR, iar Cristina Popa de PSD, aceasta speculatie nu se sustine, in conditiile in care UNPR este in opozitie de cativa ani, perioada in care progresistul a fost mentinut in functie.

„Nu stiu motivul pentru care am fost schimbat. Mergem inainte. Doamna Popa stie ce are de facut, este adjuncta de un an si jumatate”, a declarat Adrian Popa pentru presa locala. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: