BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

Procurorii din Alba Iulia si-au suspendat activitatea cu publicul, in timp ce procurorii din Craiova au fost amenintati de sefi ca nu li se platesc salariile daca vor adopta vreo actiune de protest

Adunarea Generala a procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a decis, astazi, suspendarea activitatii cu publicul, incepand de marti, 5 martie, si pana in data de 8 martie, intre orele 8-11, cu exceptia cauzelor urgente, in semn de protest fata de adoptarea OUG 7/2019.

Acest gen de protest nu poate fi interpretat ca o greva, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia, procurorul Adrian Cabulea.

”La noi nu este aplicabila nici o discutie de genul acesta, pentru ca noi nu ne intrerupem activitatea, noi lucram in dosare. Doar ca se va reduce activitatea cu publicul, iar aceasta activitate… noi hotaram care este intervalul orar in care o facem. Nu poate fi interpretata ca o greva”, a declarat Adrian Cabulea.

Aceasta precizare vine in contextul in care, joia trecuta, in cadrul Adunarii Generale a procurorilor de la Parchetul de pe langa tribunalul Dolj, prim-procurorul Marin Rogoveanu i-a amenintat pe procurorii care au cerut suspendarea activitatii, in semn de protest fata de OUG 7/2019, ca daca vor initia o asemenea actiune de protest nu le vor mai fi platite salariile. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: