BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Procurorii din Alba Iulia si-au suspendat activitatea cu publicul, in timp ce procurorii din Craiova au fost amenintati de sefi ca nu li se platesc salariile daca vor adopta vreo actiune de protest

Adunarea Generala a procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a decis, astazi, suspendarea activitatii cu publicul, incepand de marti, 5 martie, si pana in data de 8 martie, intre orele 8-11, cu exceptia cauzelor urgente, in semn de protest fata de adoptarea OUG 7/2019.

Acest gen de protest nu poate fi interpretat ca o greva, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia, procurorul Adrian Cabulea.

”La noi nu este aplicabila nici o discutie de genul acesta, pentru ca noi nu ne intrerupem activitatea, noi lucram in dosare. Doar ca se va reduce activitatea cu publicul, iar aceasta activitate… noi hotaram care este intervalul orar in care o facem. Nu poate fi interpretata ca o greva”, a declarat Adrian Cabulea.

Aceasta precizare vine in contextul in care, joia trecuta, in cadrul Adunarii Generale a procurorilor de la Parchetul de pe langa tribunalul Dolj, prim-procurorul Marin Rogoveanu i-a amenintat pe procurorii care au cerut suspendarea activitatii, in semn de protest fata de OUG 7/2019, ca daca vor initia o asemenea actiune de protest nu le vor mai fi platite salariile. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: