LOVITURA inceputului de an! Noul sef la BCCO Timisoara distruge cea mai tare filiera de droguri, cu distributie in Lugoj si Timisoara! 33 de traficanti ridicati si dusi la audieri

Nici nu s-a acomodat bine cu noua functie de sef al BCCO Timisoara, ca aradeanul Cosmin Popovici a si anihilat una dintre cele mai solide filiere specializate in traficul stradal de droguri de risc si de mare risc.


Astfel, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timisoara, au descins, azi dimineata, la 27 de locuinte apartinand unor traficanti de droguri, de pe raza municipiilor Timisoara si Lugoj.

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat peste o jumatate de kilogram de substante susceptibile a fi cannabis, 200 de grame de hasis, mai multe doze MDMA, 32 de comprimate susceptibile a contine substante psihoactive, 8 cantare, o cultura formata din 6 plante de cannabis, un pistol cu gaze, 6 cartuse, un cort pentru cultura indoor cannabis, 25.600 de lei, 990 de euro si 34 de telefoane mobile.

De asemenea, 33 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timisoara, pentru audieri.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2017 – februarie 2019, suspectii ar fi constituit un grup infractional organizat in vederea procurarii si comercializarii de droguri de risc si de mare risc, dar si substante susceptibile a avea efecte psihoactive, in scopul obtinerii de venituri materiale ilicite.

Gruparea infractionala ar fi fost stratificata pe 3 niveluri: dealeri mari, medii si stradali. Dealerii mari ar fi detinut cantitati mari de droguri, pe care ulterior le-ar fi comercializat.

Dealerii medii ar fi avut un rol preponderent de intermediari intre banuitii de pe nivelurile I si III si ar fi achizitionat cantitati mari de droguri de la dealerii mari, pe care, ulterior, le-ar fi vandut celor de la nivelul inferior, dar si propriilor clienti.

Dealerii stradali ar fi achizitionat cantitati de droguri, in special de la dealerii intermediari, pe care le-ar fi vandut, in principal, cercului lor de consumatori.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au ridicat, de pe o strada din Lugoj, un traficant de canabis care avea asupra sa aproape 80 de pliculete de marfa… (V.E.)

 

4 thoughts on “LOVITURA inceputului de an! Noul sef la BCCO Timisoara distruge cea mai tare filiera de droguri, cu distributie in Lugoj si Timisoara! 33 de traficanti ridicati si dusi la audieri

  1. Păzea pe stradă ca intră în sevraj consumatorii ! Dacă nu faceți Ceva cu asta în scurt timp Vor apărea alții.

  2. Va sa zica ; a venit de trei saptamani si taca paca a facut dosarul si i-a saltat pe golani.

  3. A reusit pe naiba Popovici! Asta este un dosar aflat de cel putin 2 ani in lucru. Voi credeti ca activitatea infractionala, care sa duca la arestari, a fost documentata de cand a venit aradeanu?! Ce naiba…

Leave a Reply