BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Protestele procurorilor din Timisoara se radicalizeaza! Activitatea cu publicul ramane suspendata inca o saptamana, iar magistratii vor purta banderole albe pe brat

In timp ce la Craiova si Constanta au aparut primii spargatori ai protestelor magistratilor, sefi de parchete sau de instante de judecata care-si ameninta colegii pentru a-i opri sa protesteze, la Timisoara lucrurile stau exact invers.

Protestele procurorilor devenin tot mai radicale, mai cu seama ca, astazi, Guvernul a adoptat ordonanta prin care s-a dorit “repararea” buclucasei OUG 7/2019, in ciuda avizului negativ primit de la CSM.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, semnat de prim-procurorul Claudia-Irina Chivu, activitatea cu publicul ramane suspendata inca o saptamana, iar procurorii vor purta banderola alba pe brat.

“Adunarea Generala a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara a adoptat hotararea nr. 5/04.03.2019, cu majoritate de voturi, colectivul de procurori stabilind – cu privire la modificarile legislative intervenite prin OUG 7/2019 – ca se impune abrogarea in integralitate a acestui act normativ.

Totodata, la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, colectivul de procurori prezenti, cu majoritate de voturi, au hotarat continuarea protestului magistratilor pana la data de 11.03.2019, respectiv suspendarea activitatii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, cu exceptia cauzelor urgente si purtarea de banderole albe”, se mentioneaza in comunicatul primit la redactie. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: