BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

TRAGEDIE! Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis. Procurorul Tamas Schiffbeck s-a aruncat in gol de la etajul 6 al cladirii unde se afla sediul DNA

Tragedie de proportii, la Timisoara, in aceasta dimineata! Fostul sef al DNA Timisoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a aruncat in gol de la etajul VI al cladirii in care se afla sediul parchetului anticoruptie.

Potrivit colegilor, extrem de socati la aceasta ora, nimic nu anunta acest gest extrem al procurorului care a condus DNA Timisoara pana in 2015.

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu, ca in fiecare dimineata, a vorbit cu colegii, apoi a intrat în biroul sau si s-a aruncat in gol. Pentru a comite acest gest extrem, procurorul a fortat o balama de la geamul biroului.

Printre primii care l-a văzut a fost un ofiter antidrog, in aceeasi cladire aflandu-se si sediul DIICOT Timisoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Deocamdata nu se cunosc motivele care l-ar fi determinat pe procuror sa-si puna capat vietii, insa gestul disperat ar putea fi legat de faptul ca Tamas Schiffbeck era cercetat in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, presa dezvaluind ca acesta a achizitionat un apartament cu incalcarea legislatiei in domeniu. Sincere condoleante!

Vom reveni. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: