BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

TRAGEDIE! Fostul sef al DNA Timisoara s-a sinucis. Procurorul Tamas Schiffbeck s-a aruncat in gol de la etajul 6 al cladirii unde se afla sediul DNA

Tragedie de proportii, la Timisoara, in aceasta dimineata! Fostul sef al DNA Timisoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a aruncat in gol de la etajul VI al cladirii in care se afla sediul parchetului anticoruptie.

Potrivit colegilor, extrem de socati la aceasta ora, nimic nu anunta acest gest extrem al procurorului care a condus DNA Timisoara pana in 2015.

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu, ca in fiecare dimineata, a vorbit cu colegii, apoi a intrat în biroul sau si s-a aruncat in gol. Pentru a comite acest gest extrem, procurorul a fortat o balama de la geamul biroului.

Printre primii care l-a văzut a fost un ofiter antidrog, in aceeasi cladire aflandu-se si sediul DIICOT Timisoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era casatorit si avea doi copii.

Deocamdata nu se cunosc motivele care l-ar fi determinat pe procuror sa-si puna capat vietii, insa gestul disperat ar putea fi legat de faptul ca Tamas Schiffbeck era cercetat in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, presa dezvaluind ca acesta a achizitionat un apartament cu incalcarea legislatiei in domeniu. Sincere condoleante!

Vom reveni. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: