BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

ALERTA! Avocatii vor fi tinuti, in continuare, la poarta Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara. Procurorii continua protestul

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara raman pe meterezele luptei impotriva OUG 7/2019, in ciuda faptului ca modalitatea in care tinerii magistrati cer abrogarea ordonantei toxice “inventate” de ministrul Tudorel Toader este criticata violent de unii avocati din Baroul Timis.

Astfel, conform unui comunicat primit la redactie, procurorii au votat pentru continuarea protestului inceput in urma cu trei saptamani.

“Avand in vedere hotararea nr. 6/11.03.2019 a Adunarii Generale a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, privind continuarea protestului magistratilor, in data de 14.03.2019, la sediul unitatii de parchet, colectivul de procurori prezenti, cu majoritate de voturi, au stabilit ca in data de 18.03.2019, ora 16, sa protesteze in fata institutiei”, ne-a informat prim-procurorul adjunct Raluca Buculea.

Pana la abrogarea completa a OUG 7/2019, activitatea unitatii de parchet va fi suspendata, cu exceptia situatiilor cu caracter urgent, se vor purta banderole albe in timpul programului de lucru si se va manifesta in publica, prin iesirea in fata institutiei, concomitent cu actiunile publice ale celorlalte instante si parchete, la orele și datele stabilite.

Reamintim ca, in data de 11.03.2019, la ora 16, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au protestat, din nou, in fata institutiei. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: