RAZIE! Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara i-au laut in “catarea” controalelor pe vanzatorii ambulanti de alcool din Piata Mehala

Jandarmii din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au desfasurat o actiune in scopul prevenirii si combaterii comertului ilicit cu produse accizabile.


Actiunea a avut loc, duminica, 17 martie a.c., in Piata Mehala din municipiul Timisoara, iar pe timpul desfasurarii acesteia au fost depistate doua persoane care comercializau produse alcoolice neaccizate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, acestea fiind doi barbati cu varsta de 43 respectiv 26 ani si cu domiciliul in municipiul Timisoara. La controlul efectuat, in bagajele acestora au fost gasite 113 sticle cu bauturi alcoolice neaccizate pe teritoriul Romaniei, in valoare de aproximativ 1.000 euro.

Intreaga cantitate de alcool a fost ridicata in vederea confiscarii si predata Directiei Regionale Vamale Timisoara in vederea luarii masurilor ce se impun, urmand ca persoanele in cauza sa raspunda penal pentru contrabanda cu produse neaccizate. (I.P.)

 

 

 

 

 

Leave a Reply