Judetul politistilor fericiti! Ofiterul de la IGPR venit in control la IPJ Timis nu a descoperit nicio urma de abuzuri manageriale sau de nemultumiri printre politisti

Directia Control Intern din cadrul IGPR a finalizat controlul efectuat la IPJ Timis, iar rezultatul anchetei intreprinse de ofiterul venit de la Bucuresti – care spunea ca “prin mijloacele si metodele specifice structurii din care fac parte” va stabili cu exactitate imprejurarile in care s-au produs anumite tulburari institutionale – au fost comunicate si juristei din Deva care a initiat petitia in sprijinul comisarului sef Daniel Tudorescu.


Astfel, dupa cateva intalniri prelungite cu sefii IPJ Timis la popota unitatii, ofiterul venit in control a constatat ca, sub conducerea lui Alin Petecel, politistii din Timis nu au niciun fel de probleme, totul este in regula, iar abuzurile reclamate in petitii, pur si simplu, nu se confirma…

Asadar, mutarea lui Daniel Tudorescu de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice la Servicul de Ordine Publica a fost efectuata cu respectarea normelor legale, dar si cu acordul ofiterului, nu se sustine afirmatia ca “seful SICE ar fi fost indepartat de anumite dosare sensibile” ale patronului de la DAF Giroc, Florin Fedor, intrucat acesta a facut obiectul a trei dosare penale, pana in prezent, sporurile salariale de 30%-50% pe primul semestru din 2019 s-au acordat cu “respectarea normelor legale incidente”, iar acuzatia ca seful IPJ ar fi adoptat un comportament abuziv fata de un agent de la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, solutionata prin raportul 384330/14.03.2019, nu se confirma.

“Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru solutionarea sesizarilor, in limita competentelor conferite de lege institutiei noastre”, mentioneaza comisarul sef de politie Macarie Dragos Anghelescu in adresa catre petenta Petrut Nicoleta Monica.

In urma acestui certificat de buna purtare emis de Directia de Control Intern, comisarul sef Alin Petecel se recalifica pentru functia de adjunct al inspectorului general al IGPR.

O avansare care trebuia sa vina la 1 martie, insa a fost amanata din cauza problemelor manageriale de la IPJ Timis, cu mutari disciplinare si pancarte ofensatoare, despre care, acum, aflam ca nici macar nu au avut loc… (G.I.)

11 thoughts on “Judetul politistilor fericiti! Ofiterul de la IGPR venit in control la IPJ Timis nu a descoperit nicio urma de abuzuri manageriale sau de nemultumiri printre politisti

  1. Nici pe vremea lui Muntean și Bolbos cei veniți în control de la IGPR nu au găsit nimic în neregulă, ba mai mult psihologul din cadrul IPJ îi dădea sfaturi unui agent legat de atitudinea sa. Însă, săpând un pic mai adânc, cei de la DNA au găsit câteva nereguli, altfel mai patronau și acum Crăciunescu, Bolbos, și alți avangardiști ai epocii… Și dacă ofițerul de la Direcția Control Intern tot nu a găsit nicio problemă în legătură cu managementul, poate că au găsit ceva probleme epigonii Clavac și Prohap în urma controlului efectuat la SICE… Clar, e cum zic eu, de acum treaba va merge strună la SICE, dosarele mai vechi de un an vor fi doar niște amintiri neplăcute. Epilog: Tudorescu trebuia schimbat.

  2. Pestele de la cap se impute. Nu pot să cred că in Romania coruptia a ajuns la asemenea nivel. Oare de ce nu se sesizează D.N.A? Se stie relația Inspectorului sef cu Bucureștiul dar nu este posibil ca in urma atâtor semnale venite din partea polițiștilor din Timis totul să fie musamalizat. Ma intreb ce fac sindicatele foarte laudaroase până acuma? Nimic. Încasează cotizații.

  3. Bătaie de joc și din păcate pe bani publici! Un om cu demnitate, conștient ca e plătit din bani publici, ar ieși în public, ar da dovada de transparenta și ar explica criteriile în baza cărora a primit salar de excelenta bucătarul și șoferul care nu au prins în toată cariera lor un hot. Sa înțelegem ca pentru a fi recompensati polițiștii trebuie sa știe sa învârtă lingura în oala? Îl rugam pe Teodorescu sa facă un curs de bucătari, asa poate întra în gratile lui Petecel, probabil atunci va fi recompensat și numit înapoi pe funcție.

  4. Bai ,,ghici ciuperca”. Bine ti-ai ales numele. Ghici ciuperca cine-i prostul care comentează sub acest pseudonim (sper ca ai idee ce e pseudonim)? Păi prietene, afla ca actualul șofer al inspectorului sef e poate cel mai bun judiciarist din ipj. Stai in banca ta si comentează pe alte subiecte la care te pricepi (nu sunt multe, sunt convins). Eu am lucrat cu ,,soferul” si ma pot pronunța ca merita din plin salariul de excelență. Bârfe și concluzii bazate pe informații eronate aruncate în mediul online stie oricine sa lanseze. Mai stati dracu in banca voastra si comentati pe subiecte la care va pricepeti. Toti sudorii comentează despre poliție, toți mecanicii comentează despre justitie, haideți să comentăm despre ceea ce ne pricepem. Te-ai gasit tu ciuperca sa comentezi. Sau poate esti vreun hoț arestat de ,,sofer” si ai si tu acces la un telefon bagat în penitenciar de femeia pe care o ai ,,la treaba” si ai prins ocazia să zici si tu ceva. Lasă comentariile si pune-ti intrebarea ce a facut săraca pentru a-ti da ocazia să ai acces la telefon.

  5. Ghici, ciupercă cine e polițistul “cel mai bun judiciarist” care i-a pus o arma în mana interlopului Udrea? Tu citești ce aberații scri @SS? În alta tara civilizata acest mare judiciarist era dat afara în secunda doi, nu beneficia de salar de excelenta! Dar cine știe ce datorii are Petecel la el?

  6. Cel mai bun judiciarist in rol de vizitiu?Era singura soluție pentru a primi salariu de excelență pentru ca la judiciar nici o șansă!Avea de ales intre bucatar,vizitiu si fin dar celelalte erau ocupate!

  7. Mona de la Deva : auzisi de poezia lui Malineanu? Te facura astia jurista , nu avocata, si avura dreptate. Si-ti mai si dadusi si poza sa te stie tot neamu. Pai, n-avusei dreptate ? Tudorescu isi dadu acordu, deci totul e legal….esti demna de IUmor fato!
    Iar ceilalti comentatori – niste ciunpalaci. Pai nu vrurati voi sa va faceti fieful fara nea Alin. Lasati-l sa plece la capitala si scapati de o grija. Si asumati-va riscul sa va conduca Bila ! Atunci ce o sa mai recitati cu totii din Malineanu…..

  8. Nea Gica, INFRACTORUL CONDAMNAT, nu e capabil sa inteleaga evenimentele in functie de ordinea cronologica a desfasurarii lor.
    Nu ii raspund acestui INFRACTOR FRUSTRAT, ci scriu pentru cititorii acestui articol, ca sa nu fie indusi in eroare de acest INFRACTOR, care acum nu mai are cum sa primeasca MITA si practica alte activitati conform caracterului pe care il are: jigneste si acuza aiurea, fiindca nu il ajuta creierul sa faca altceva.

    Asa cum am scris foarte clar in petitia ce a declansat controlul la IJP Timis, Impact Press a publicat articolul referitor la Tudorescu in seara zilei de 12.02.2019, când l-am vazut si eu la acest link: https://www.petitieonline.com/daniel_tudorescu_politistii_si_oamenii_onesti_te_sustin_nu_ceda_presiunilor

    Petitia online am publicat-o pe site-ul cu petitii dupa cateva ore de la publicarea articolului pe site-ul Impact Press, mai exact în data de 13.02.2019, la ora 2:18 a.m., iar pe Facebook am publicat-o după aproximativ 20 de minute, adică la ora 2:39 a.m., ceea ce poate constata oricare om de buna-credinta si cu putina minte in cap: https://www.facebook.com/MonaPetrut/posts/1484451841688583

    Despre acordul sau in privinta mutarii la SOP, Tudorescu a vorbit in dimineata zilei de 13.02.2018, dupa ora 11, adica DUPA ce eu am trimis petitia la MAI, asa cum reiese din update-ul publicat pe site-ul Impact Press, in articolul din 12.02.2019: https://www.impactpress.ro/2019/02/12/pe-surse-inspectorul-sef-al-politiei-timis-forteaza-schimbarea-din-functie-a-sefului-sice-comisarul-sef-daniel-tudorescu-vezi-motivul/

    Poza mea este publica de multi ani, iar Impact Press a preluat-o in unul dintre articolele in care a scris despre unul dintre raspunsurile pe care eu le-am primit de la MAI.

    Oricine poate observa ca unele personaje lupta pentru ASCUNDEREA ADEVARULUI, iar acelor personaje le place LASITATEA si NU suporta controalele, asa ca, ii ataca pe cei care fac demersuri concrete ca sa mai corecteze ceva in tzara asta.

  9. Madame, nu vă enervați gratuit, Nea Gică nu este decât pseudonimul un mitoman, probabil iubitor de umor oltenesc altfel nu-i înțeleg sensul, nu e neapărat POPESCU GHEORGHE, fostul inspector șef al poliției. Nu cred că fostul inspector șef stă el să comenteze pe IP toată ziua. După cum ați spus și d-voastră, conform caracterului pe care i-l cunoaștem, POPESCU GHEORGHE, când nu evită cunoscuții prin oraș, de rușine sau de frică, probabil că face ce știe el mai bine, speculează vreo funcție publică sau privată, întrucât faptul că nu-l mai bagă nimeni în seamă îi chinuie orgoliul gâdilat ani la rând de fel de fel de slugi, dintre care unele ființează și acum (vezi un Tătaru, Scornea, sau alți simpatinzanți camuflați).
    Cât despre acceptul lui Daniel T. de a fi mutat pe o altă funcție probabil că s-a consultat cu divinitatea înainte și divinitatea i-a zis că e bine și așa din moment ce merge tot pe o funcție de conducere și funcția nu e mai mică.
    Vă pup și nu vă mai enervați! Doamne ajută!

  10. Mai nene, recunosc ca ma lasasi perplex. Observ ca esti un cunoscator dibace si un analist desavarsit si sti sa surpinzi esenta problemelor, iar toate astea nu se pot datora decat coeficientului tau IQ crescut. Daca nu esti manager, ar trebui sa fi, iar daca esti ar trebui sa fi promovat. Desi eu la viata mea, fusei miezul , te invidiez ca tu poti sa-i transmiti Monei pupici iar ea nu te repede cum facu cu mine. Si mai observ ca il citisi si pe Malineanu, ceea ce Mona nu facu. Te felicit si te pup. Doamne ajuta!

Leave a Reply