BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Badia Toader nu suporta intrebarile incomode! Fostul jurnalist timisorean Ovidiu Oanta, de la Pro TV, interzis la Ministerul Justitiei

Fostul jurnalist timisorean Ovidiu Oanta, reporterul Pro Tv consacrat pe subiectele de pe domeniul judiciar, a fost interzis de ministrul Tudorel Toader la intalnirile cu presa organizate de Ministerul Justitiei.

Acesta a anuntat pe contul sau de Facebook ca i s-a refuzat acreditarea, din cauza intrebarilor incomode adresate, in ultima vreme, titularului vremelnic de la Justitie.

”Despre respectarea clauzelor de acreditare! In documentele de acreditare la MJ exista o clauza prin care se prevede – ”ma angajez sa respect regulile de conduita”. In repetate randuri, am facut apel pentru respectarea respectivei clauze!”, si-a explicat Tudorel Toader decizia de a-l lasa pe Ovidiu Oanta la poarta conferintelor de presa.

Replica opozitiei nu s-a lasat asteptata. “Exact asa s-au instalat dictaturile in secolul trecut: cu izolarea presei incomode, sanctionarea si controlul societatii civile, instalarea cenzurii si apoi modificarea Legilor in interesul unor politicieni. Dincolo de apucaturile staliniste ale acestui ministru emblematic pentru PSD, ne intrebam ce ascunde, de fapt, Tudorel Toader de ochii presei incomode? Care parte din activitatea Ministerului de Justitiei trebuie tinuta la secret? Poate un pachet de ordonante pentru linistea colegilor de partid certati cu legea?”, a declarat prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, care i-a cerut lui Toader sa renunte la ”ideea aberanta” de a restrictiona accesul presei in institutia pe care o conduce. Aceeasi decizie de respingere a acreditarii a fost luata si in cazul Ionelei Arcanu, de la Realitatea TV. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: