BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

CULISE! Liderul arabilor sirieni din Timisoara incearca sa scape basma curata din scandalul mituirii unui politist cu 100 de euro

Liderul arabilor sirieni din Timisoara, Ghazal Hamwi Wadah, proprietarul unor magazine de bijuterii, incearca sa scape basma curata din dosarul de coruptie in care este cercetat de procurori, dupa ce a mituit un agent de politie.

Conform unor surse din comunitatea arabilor din orasul de pe Bega, acesta a fost citat la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, in 13 martie, pentru a fi anuntat ca este suspect intr-un dosar de dare de mita si ca impotriva sa a inceput urmarirea penala.

“Cu ajutorul catorva politisti, face presiuni catre colegul politistului sa schimbe declaratia”, ne-a avertizat un membru al comunitatii arabe din Timisoara, care a contestat, inca din 2017, numirea lui Ghazal Hamwi Wadah in fruntea Ligii Arabilor Sirieni din Romania, Fliliala Timisoara.

Reamintim ca, in data de 7 martie 2019, Ghazal Hamwi Wadah a fost reclamat de un politist aflat intr-un filtru rutier ca a oferit 100 de euro colegului sau, agent de politie, dupa ce a fost prins in trafic conducand o masina cu ITP-ul expirat.

Ofiterii DGA Timis au descins in locul in care se afla echipajul de politie care l-a oprit pe Wadah si au descoperit, in urma perchezitiei, bancnota de 100 de euro ascunsa de catre politistul corupt intr-unul dintre pantofi.

Deocamdata nu am reusit sa aflam opinia lui Ghazal Hamwi Wadah despre acest scandal, insa asteptam replica sa macar in spatiul online, dupa ce i-am acceptat cererea de prietenie trimisa pe Facebook. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: