BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

CULISE! Liderul arabilor sirieni din Timisoara incearca sa scape basma curata din scandalul mituirii unui politist cu 100 de euro

Liderul arabilor sirieni din Timisoara, Ghazal Hamwi Wadah, proprietarul unor magazine de bijuterii, incearca sa scape basma curata din dosarul de coruptie in care este cercetat de procurori, dupa ce a mituit un agent de politie.

Conform unor surse din comunitatea arabilor din orasul de pe Bega, acesta a fost citat la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, in 13 martie, pentru a fi anuntat ca este suspect intr-un dosar de dare de mita si ca impotriva sa a inceput urmarirea penala.

“Cu ajutorul catorva politisti, face presiuni catre colegul politistului sa schimbe declaratia”, ne-a avertizat un membru al comunitatii arabe din Timisoara, care a contestat, inca din 2017, numirea lui Ghazal Hamwi Wadah in fruntea Ligii Arabilor Sirieni din Romania, Fliliala Timisoara.

Reamintim ca, in data de 7 martie 2019, Ghazal Hamwi Wadah a fost reclamat de un politist aflat intr-un filtru rutier ca a oferit 100 de euro colegului sau, agent de politie, dupa ce a fost prins in trafic conducand o masina cu ITP-ul expirat.

Ofiterii DGA Timis au descins in locul in care se afla echipajul de politie care l-a oprit pe Wadah si au descoperit, in urma perchezitiei, bancnota de 100 de euro ascunsa de catre politistul corupt intr-unul dintre pantofi.

Deocamdata nu am reusit sa aflam opinia lui Ghazal Hamwi Wadah despre acest scandal, insa asteptam replica sa macar in spatiul online, dupa ce i-am acceptat cererea de prietenie trimisa pe Facebook. (Vlad Enciu)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: