Victor Ponta o pune la punct pe Maria Grapini. “Se preteaza la orice ticalosie ca pret pentru reinscrierea pe lista PSD”

Scandalul politic declansat de Maria Grapini in Parlamentul European, care a acuzat-o pe Daciana Sarbu ca ar fi votat impotriva intereselor Romaniei, a starnit mania fostului premier Victor Ponta.


Acesta ii aminteste patroanei de la Pasmatex ca el a numit-o ministru si apoi a propus-o europarlamentar.

“Nu ma deranjeaza si nici nu ma mai mira minciunile platite in presa de Dragnea din milioanele de euro de la Buget, nici nu ma mira faptul ca in batalia cu mine se arunca cu mizerii in familia mea.

Sunt trist insa cand vad aceste minciuni si mizerii propagate de o persoana pe care o consideram decenta, o adevarata banateanca serioasa – o persoana pe care am numit-o ministru si ulterior am propus-o europarlamentar (si care acum fura voturi in Parlamentul European si se preteaza la orice ticalosie ca pret pentru reinscrierea pe lista PSD). Inca o lectie de viata dureroasa, dar utila despre oameni si neoameni!

Ps – rog oamenii de buna credinta sa nu se mai lase (a cata oara?) mintiti si manipulati de Dragnea si hotii lui!”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

Maria Grapini a anuntat ca, din cauza eurodeputatilor Daciana Sarbu, Cristian Preda si Traian Ungureanu a fost respinsa motiunea pentru transportul international, din care se dorea scoaterea pachetului de mobilitate, riscandu-se scoaterea transportatorilor romani din transportul international. (Mara Ion)

Leave a Reply