Avansari in functii la Parchetul Militar Timisoara! Procurorul Dan Borca este noul sef al Sectiei judiciare, dupa ce s-a remarcat trimitand in judecata mai multi jandarmi de la IJJ Timis

Mai multi procurori militari si civili din Timisoara s-au aflat, astazi, in discutia Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, fiind vizati de avansari in functii sau de prelungirea unor mandate de conducere.


Astfel, procurorul militar Borca Dan Ion Remus Codrut a fost numit sef Sectie judiciara la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, pe o perioada de 3 ani, incepand cu 29.03.2019.

De asemenea, procurorul militar Iordache Mihai Adrian a fost numit sef Sectie urmarire penala la Parchetul Militar Timisoara. Tot de o avansare se leaga si numele procurorului militar Ioana Silviau Adrian, care a fost numit sef Birou documente clasificate la Parchetul Militar Timisoara.

Tot astazi, Sectia pentru procurori a CSM a luat in discutie reinvestirea in functia de sef Sectie urmarire penala la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a procurorului Ghimis Miron Adrian, iar hotararea a fost favorabila procurorului timisorean, care va mai avea un  mandat de 3 ani la conducerea acestei sectii. (G.I.)

Foto: Opinia Timisoarei

Leave a Reply