CULISE. O judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara va fi supusa unei dificile interventii chirurgicale! Magistratul a acceptat operatia, in urma unor complexe investigatii medicale

O boala cumplita ii da tarcoale unei tinere judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, care a fost nevoita sa-si puna roba in cui, temporar, inainte de a se supune unei proceduri medicale indispensabile pentru salvarea sanatatii si a carierei sale.


Dupa o serie de investigatii medicale complexe efectuate in Italia, in urma carora s-a identificat stadiul incipient al bolii, magistratul a decis sa nu astepte aparitia vreunui miracol si sa accepte varianta interventiei chirurgicale.

Conform unor surse din justitia timisoreana, operatia va avea loc, zilele viitoare, intr-o clinica de specialitate din Italia si exista toate premisele ca invazia celulelor bolnave sa fie oprita la timp.

Preocuparea familiei ca toata procedura sa se desfasoare la cele mai inalte standarde medicale este cat se poate de inteles, in conditiile in care, din nefericire, la Timisoara au existat cazuri de magistrati care au fost rapusi in lupta cu aceasta boala aproape incurabila.

Redactia Impact Press este alaturi de tanara judecatoare si ii doreste sa depaseasca fara complicatii, in stilu-i tonic, aceasta grea incercare la care o supune viata… (G.I.)

3 thoughts on “CULISE. O judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara va fi supusa unei dificile interventii chirurgicale! Magistratul a acceptat operatia, in urma unor complexe investigatii medicale

  1. Mai baiete, in primul rand eu sunt bolnav cu capul si nu cred ca se mai trateaza si in al doilea rand, nu am lucrat niciodata la scularie. Asa ca esti dezinformat….. In plus nu dovedesti empatie fata de semeni (care a fost dealtfel si problema mea) asa deci, prin analogie si tu ai cu capul, ca si mine.

Leave a Reply